Hoyrat kömbe hiç duyup yemedim🙈 yöresel galiba

Akrep benimki balkona kümes yaptı sen düşün ama asla elimi sürmem sürekli temizler ilaçlar 😂😂 mecburluktan seviyorm yoksa salacam hepsini de 😂😂

Akrep evet yaa ben kışın da o taçları çay yapıp içiyorum 😄😄

TombulHatun aaa bak o ayrı😂😂 benimki evde bi tane kafesteydi eşim seviyor diye aldık. Ama ben kafesi temizlediğim an kaka yapıyordu ev tertemiz ama kafes pis hajdjsjdjdj bi gelen oluyor görüyordu rahatsız oluyordum 7/24 temizlemek gerekiyor evde olunca😂😂

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.

Akrep
      En sevdiğim çicek: liliaceae
      En sevdiğim hayvan: köpek
      En sevdiğim renk: lacivert
      En sevdiğim yemek: midye

Akrep evde de vardı kanarya ne sesinden duruluyo ne pisliğinden en son dedim salıcam bunu yeter diye sattı oda parasını yedim bende 😂😂😂

Redkids midyeyi severim ama en son yediğim yer beni soğuttu ya 🥲

Akrep bakamıyorum uzaktan seviyorum 🤭😂
            Çiçek açmayan bitkiler alıyorum artık, çiçek açanların bakımı zor biraz. Kalanchoe hediye geldi çiçekleri kurumaya başladı. Üzülüyorum sonra 🙃

Deleted11 aynı aynı bende. Genellikle devetabanı, kılıç bitkisi bunlar hem evde beslenebiliyor hemde uzun ömürlüler sadıklar insana. 🙈

Akrep En sevdiğiniz çiçek🌸
                En sevdiğiniz hayvan🐈
                En sevdiğiniz renk💙
                En sevdiğiniz yemek 🍔
                Buyrunuz hanımlar bu gecede benden olsun
                💖🌸🐹🐰🦋🐝🐈

Senin sorularını yerim😻
                1.aslında papatya demek istedim bana çok saf ve temiz geliyor ama daha ateşli olduğu için gül🤭🌹

1. Küpek🐕
                  3.siyah
                  4.bütün makarna türleriiii😋

Akrep Gül 🌹
                  Muhabbet kuşu 🐦
                  Siyah 🏴
                  Mantı 🥟

Akrep devetabanı bende çok severim ama almadım daha kızımın biraz büyümesini bekliyorum, şimdilik salon sarmaşığı tarzı bitkiler var ☺️