Yasak_elma Blondie Ay çok güzel ya😇Hiçbi ünlüyle akrabağlı olmayan ben ve hiçbi ünlüyü görmeyen gene ben kahretmesin ya😌😠
Deleted11 incilikaftan bende seni seviyorum bebeğim 💜🥰 neyse kaçtım ben @Yasak_elma bana küsmüş galiba, postuna yazmıyım.
Yasak_elma Deleted11 Hayır küsmek değil bianda o alaycı alaycı yaklaşınca postuma.yada bana öyle geldi bilmiyorum.Bende gardımı aldım.Açıkcası ikinzde sevdiğim kişilersiniz sizden beklemezdim incilikaftan
incilikaftan ZRaporu Kibariyenin parasıyla böyle oldu bu 😂😂şöfferrrrrr Tünay 😂😂😂 rahmetli babanneme tef çalmayı ögretmiş makbule hanım ❤️
Yasak_elma Deleted11 Anladım ikinizede sacma gelen şu.Ben akrabağ dedim veya arkadas dedim .Gördüklerinide söyleyenler olduğu için bu sekilde giriş yapma gereği duydunuz
ZRaporu incilikaftan kadının kızı elden gidiyor feryat etmesin mi yani ama be ne makara konusu ettiler kadını. Çocuk halimle izlerken o zayıf halinden çok korktuğumu itiraf etmeliyim 🙈😅
Deleted11 Yasak_elma yavrum postunla dalga geçmedik. Bende severim seni biliyorsun zaten. Neden dalga geçelim ki 🤷♀️
incilikaftan Yasak_elma aşkım senin postun eğlenmek, böyle yanlış anlanmamalı ki ben dalga seninle geçemem kendinde bilirsin ayrıca kişisel asla sorunum yok seninle ❤️ 💃🏽❤️
Redkids Nietzsche baya oldu adanada bir kabapciydi butun ekip gelirlerdi isletmenin sahibi kadir abiydi😄 ismini sorarim senin icin
Yasak_elma incilikaftan Bende oyuzden şaşırdım zaten.Kişisel aramizda bi sorun yasamadık dedim noluyoruz ya
Nietzsche Yasak_elma kıvanç tatlıtuğ’un babası eskiden annemlerin mahallesinde bici bici satıyormuş. Öyle bir çocuk nerelere geldi ,baht işte 🤭
Yasak_elma Nietzsche Yıldızı parlakmış demekki çocuğun🤭serdar ortaçın babasıda tornacıymış.Ebru gündeş tekstil atölyesinde overlokcuymuş.Sakıp sabancıda zengin olmadan önce el arabasında ayakkabı terlik satarmış.Kız nerdeeen nereye🙊🙊