incilikaftan ZRaporu Kibariyenin parasıyla böyle oldu bu 😂😂şöfferrrrrr Tünay 😂😂😂 rahmetli babanneme tef çalmayı ögretmiş makbule hanım ❤️
ZRaporu incilikaftan kadının kızı elden gidiyor feryat etmesin mi yani ama be ne makara konusu ettiler kadını. Çocuk halimle izlerken o zayıf halinden çok korktuğumu itiraf etmeliyim 🙈😅
Yasak_elma Deleted11 Hayır küsmek değil bianda o alaycı alaycı yaklaşınca postuma.yada bana öyle geldi bilmiyorum.Bende gardımı aldım.Açıkcası ikinzde sevdiğim kişilersiniz sizden beklemezdim incilikaftan
Deleted11 Yasak_elma yavrum postunla dalga geçmedik. Bende severim seni biliyorsun zaten. Neden dalga geçelim ki 🤷♀️
incilikaftan Yasak_elma aşkım senin postun eğlenmek, böyle yanlış anlanmamalı ki ben dalga seninle geçemem kendinde bilirsin ayrıca kişisel asla sorunum yok seninle ❤️ 💃🏽❤️
Redkids Nietzsche baya oldu adanada bir kabapciydi butun ekip gelirlerdi isletmenin sahibi kadir abiydi😄 ismini sorarim senin icin
Yasak_elma incilikaftan Bende oyuzden şaşırdım zaten.Kişisel aramizda bi sorun yasamadık dedim noluyoruz ya
Nietzsche Yasak_elma kıvanç tatlıtuğ’un babası eskiden annemlerin mahallesinde bici bici satıyormuş. Öyle bir çocuk nerelere geldi ,baht işte 🤭
Yasak_elma Nietzsche Yıldızı parlakmış demekki çocuğun🤭serdar ortaçın babasıda tornacıymış.Ebru gündeş tekstil atölyesinde overlokcuymuş.Sakıp sabancıda zengin olmadan önce el arabasında ayakkabı terlik satarmış.Kız nerdeeen nereye🙊🙊
Nietzsche Yasak_elma evet sabancıyı dedem anlatırdı hep, çorabı delinse yama yapardı,yenisini almazdı derdi.
Aliciasierra Yasak_elma yavuz Bingöl abimle çok samimi hatta kızının düğününe gitmişti geçen seneydi galiba , dayım Serkan Kaya, hüsnü senlendirici , İsmail altunsaray, İsmail Tunçbilekle arkadas