Yasak_elma Nietzsche Yıldızı parlakmış demekki çocuğun🤭serdar ortaçın babasıda tornacıymış.Ebru gündeş tekstil atölyesinde overlokcuymuş.Sakıp sabancıda zengin olmadan önce el arabasında ayakkabı terlik satarmış.Kız nerdeeen nereye🙊🙊
Nietzsche Yasak_elma evet sabancıyı dedem anlatırdı hep, çorabı delinse yama yapardı,yenisini almazdı derdi.
Redkids Nietzsche baya oldu adanada bir kabapciydi butun ekip gelirlerdi isletmenin sahibi kadir abiydi😄 ismini sorarim senin icin
Aliciasierra Yasak_elma yavuz Bingöl abimle çok samimi hatta kızının düğününe gitmişti geçen seneydi galiba , dayım Serkan Kaya, hüsnü senlendirici , İsmail altunsaray, İsmail Tunçbilekle arkadas
Yasak_elma incilikaftan Bende oyuzden şaşırdım zaten.Kişisel aramizda bi sorun yasamadık dedim noluyoruz ya
ZRaporu Yasak_elma çok sevdiğim bir kuzenim serdar ortaç’ın instagram canlı yayınına katılmıştı. O zamandan beri ün şan şöhret bizimle 🤩
ZRaporu ZRaporu bir de ergenlik zamanlarımda Cihangir’de Smyrna cafe var bilenler bilir. Ünlü cafesi. Ablamın Nejat işler manyaklığı yüzünden çok giderdik oraya. Orada çoğu ünlüyle yakın yakına takılmışlığım vardır.
herseybos Yasak_elma survivordaki stevenla aynı okuldaydık ev arkadaşıyla görüşüyordum o vakitler sürekli fıstıklı tavuk ve fufu yerdik 🤭 çok sevecen yardımsever birisiydi namazları kaçırmaz sürekli maher zain in ilahierini dinlerdik 😅
deleted77 ZRaporu Arnavut olmak 😅 Benim de futbolcu akraba bol ama birisi bayağı ünlü ismini vermiyim Bursa Zafer mahalle yazsam yeterli ha bide babanem ile fettah can ın ailesi yan yana ikamet etmekte idi 😁