Lavinia_ ya bu gözüktüğü gibi tatlı durmuyo gordum bi kac kışının çocuğunda
Doğum günü için kiyafet
bitterdelisi24 cidden mi nasıl duruyordu canım?
Lavinia_
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/I7A1A5i.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/ZEaHGAF.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/vN7akte.jpeg]
Canm şunlara da bak bi
@Lavinia_ şuda aşırı güzel geldi bana
Lavinia_ ya üstü cok basit oyle cıcıli bicili duruyo ama gıyıldınde sönük duruyo nasıl tarif etsem bilemedım :)
JartiyerliKedi kiz bu ne güzel iş öyle 😍❤️
bitterdelisi24 yani güzel değil öyle mi? Senin zevkine güveniyorum üste nasll duruyor
- Düzenlendi
Lavinia_ kuzum ben sarısınu gördüm ya bıldıgın üstü penye gibi basit duruyo cunkı bende cok begenmıstım bu takımı hatta kardesım alacaktı sarı kombın yapcaktık bızde ama vazgecmıstım
Lavinia_ ya instgramda var baksana giyilmiş olarak ordan daha net fikir edınırsın
bitterdelisi24 şimdi elbise bakmak için dişardayım eve geçince hemen bakıcam 😘☺️
Redkids cok pahalı bunlar naptın :) sneın gibi altınımız yok bizim :)
- Düzenlendi
Lavinia_ bende bakım blursam atarım 😘
bitterdelisi24 bnm altinim yok yalniz dogum gunu icin ideal fiyatta bnce diger tasli pullu olanlarda bundan daha pahalidir
Redkids ama onlar abiye gibi bunlar elbıse :)
bitterdelisi24 😃farkindayim bnmde kizim var zevk meselesi işte bnde onerdim begenir belki diye bn boyle tercih ediyorum hatta puantiyeli olani alayim😃
Redkids hepsı cok guzel zaten ama bı elbıseyede 400 tl verılırmı :)
- Düzenlendi
bitterdelisi24 ben cok sevdiysem veririm heleki dogum gunu icin alli pullu birsey lacagima normal gunlerdede giyebilecegi kaliteli birseyler almak daha mantikli😃 kizim bnm servetim onun karti limitsiz😂😂
Redkids vay be :) helal olsun sana :) ben kızım ıcın degıl kendım ıcın bile alamam o kdar pahalı sey :) tebrık ederim seni
bitterdelisi24 seninde aldigini başkasi alamiyor : ) bu böyle .. birde burdan merhametsiz sayilirim artik..