• Öneri
  • Doğum günü için kiyafet

Merhaba kizlar ❤️ nasılsınız?
Kizim için kiyafet bakiyordum doğum günü için ama baya kararsız kaldım sizce kişlik elbiseler oluyor ya onan mı güzel olur yoksa gelinlik tarzı mı?

Lavinia_ bu elbise çok güzel bende görmüştüm bunu. Bence kışlık değilde bu tarz bir şey olursa daha güzel olur. Eğer üşür diyorsan içine kırmızı bir badi giydirirsin çok güzel olur ☺️

Lavinia_ [upl-image-preview url=//i.imgur.com/V00Ekbr.jpeg]
      Eğer öyle düşünüyorsan şu tarz bir şey al. Kumaşçıdan tül alıp tütü diktirebilirsin hatta kendin bile dikebilirsin, içine giydirirsin 😂

Lavinia_ ben bebeklerin şirin şık olmasını severim tüllüler bebeğe göre bana çok kokoş geliyo aslında kendim tül tütü kokoş çok severim ama kızımda hoşuma gitmedi ben olsam kırmızı yerine böyle alırım [upl-image-preview url=//i.imgur.com/RdRQDME.jpeg]
        Bizim kıyafetimiz hazır şimdiden

Lavinia_ kendini strese sokma, güzel düşün güzel olsun ☺️ Temizlik 1 günde halledilir hazırlıklar da aynı şekilde. Sen şimdi ne giyeceğine kızına ne giydireceğine karar ver geri kalanını son 2-3 günde halledersin 😂

Deleted11 bende tam tersiydğm eşimle kavga ederdik ben hep kızım doğsun tütü giydiricem derdim 😂 doğum gününe bile tütü almadm çocuğun 😂😂

TombulHatun bu da güzelmiş birde tulum elbise tarzı olanlara baktım o kadar kafam karışdı ki şimdi bunu da beyendim tam oldu 😂😂

Lavinia_ ahh tulum en sevdiğim 😂 tamamen zevk meselesi canm bak hangisi hoşuna gidiyorsa ama çokda vaktin kalmamış bak 😂 bizim konsept sarı yeşil olacak diye bunı aldık aynı elbisenin kırmızısı da var jammybaby sitesinden bak direk instagramda zor bulursn elbise