Merhaba kizlar ❤️ nasılsınız?
Kizim için kiyafet bakiyordum doğum günü için ama baya kararsız kaldım sizce kişlik elbiseler oluyor ya onan mı güzel olur yoksa gelinlik tarzı mı?
Doğum günü için kiyafet
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/IYdOZ4g.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/mIWFRth.jpeg]
Yoksa böyle kişlik olan tarzda mı güzel olur
Lavinia_ bu elbise çok güzel bende görmüştüm bunu. Bence kışlık değilde bu tarz bir şey olursa daha güzel olur. Eğer üşür diyorsan içine kırmızı bir badi giydirirsin çok güzel olur ☺️
Lavinia_ bu biraz sıradan. Olacaksa tam olsun deyip tütülü elbiseleri tercih ederim 😂
Pink_Vomen [upl-image-preview url=//i.imgur.com/B6ylYGx.jpeg]
Arkası da böyle
Lavinia_ birazcık büyük alırsan düğün vs olursa orda giydirirsin 😂
Lavinia_ [upl-image-preview url=//i.imgur.com/V00Ekbr.jpeg]
Eğer öyle düşünüyorsan şu tarz bir şey al. Kumaşçıdan tül alıp tütü diktirebilirsin hatta kendin bile dikebilirsin, içine giydirirsin 😂
Lavinia_ ben bebeklerin şirin şık olmasını severim tüllüler bebeğe göre bana çok kokoş geliyo aslında kendim tül tütü kokoş çok severim ama kızımda hoşuma gitmedi ben olsam kırmızı yerine böyle alırım [upl-image-preview url=//i.imgur.com/RdRQDME.jpeg]
Bizim kıyafetimiz hazır şimdiden
Lavinia_ kendini strese sokma, güzel düşün güzel olsun ☺️ Temizlik 1 günde halledilir hazırlıklar da aynı şekilde. Sen şimdi ne giyeceğine kızına ne giydireceğine karar ver geri kalanını son 2-3 günde halledersin 😂
TombulHatun bende çocuğum olmadan önce senin gibi düşünürdüm ama kızım doğduktan sonra hep bir kokoş olsun istiyorum 😂
Deleted11 bende tam tersiydğm eşimle kavga ederdik ben hep kızım doğsun tütü giydiricem derdim 😂 doğum gününe bile tütü almadm çocuğun 😂😂
TombulHatun içimdeki kokoşluğu duşa vuramıyorum ben çok sade takılırım, bari çocuğa vuram 😂😂
TombulHatun bu da güzelmiş birde tulum elbise tarzı olanlara baktım o kadar kafam karışdı ki şimdi bunu da beyendim tam oldu 😂😂
Deleted11 kızınla kombin takıl bari düğünlerde konuştur kokoşluğunu 😂
Lavinia_ ahh tulum en sevdiğim 😂 tamamen zevk meselesi canm bak hangisi hoşuna gidiyorsa ama çokda vaktin kalmamış bak 😂 bizim konsept sarı yeşil olacak diye bunı aldık aynı elbisenin kırmızısı da var jammybaby sitesinden bak direk instagramda zor bulursn elbise