bitterdelisi24 😃farkindayim bnmde kizim var zevk meselesi işte bnde onerdim begenir belki diye bn boyle tercih ediyorum hatta puantiyeli olani alayim😃
Doğum günü için kiyafet
Redkids hepsı cok guzel zaten ama bı elbıseyede 400 tl verılırmı :)
- Düzenlendi
bitterdelisi24 ben cok sevdiysem veririm heleki dogum gunu icin alli pullu birsey lacagima normal gunlerdede giyebilecegi kaliteli birseyler almak daha mantikli😃 kizim bnm servetim onun karti limitsiz😂😂
Redkids vay be :) helal olsun sana :) ben kızım ıcın degıl kendım ıcın bile alamam o kdar pahalı sey :) tebrık ederim seni
bitterdelisi24 seninde aldigini başkasi alamiyor : ) bu böyle .. birde burdan merhametsiz sayilirim artik..
bitterdelisi24 būtçeyle alakalï bende zaradan alïrïm çok kalïtelï
Lavinia_ benim kızımında ozaman kaç yaşında oluyor kızınız
JartiyerliKedi bu güzelmiş
Lavinia_ [upl-image-preview url=//i.imgur.com/6VEEHH1.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/uDC855R.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/NBDeYYQ.jpeg]
Perhan_sadife12 2 yaşın da olacaq inşallah ❤️ sizinki?
Nermin_1221 siyah ile pembe güzelmiş 😍
Redkids zevk meselesi canım güle güle giydir
Zarifmom bende alıyorum mangodan kotondan cok alırım lcwdan: demek istedıgım normal bir elbiseye 400 tl verilmez hani demek ıstedıgım buydu
bitterdelisi24 sana görr verilmaz 😃😃 bak baskalarida aliyor
Redkids alın aldırınnn ekonomiye can verin 🤣🤣
bitterdelisi24 sanki hergun aliyormuşum gibi söyledin bn lcdende aliyorum kotondanda markasi olmasada aliyorum begenmem yeterli oluyor cok fazla alisveris yapan biri degilimdir kizima cok fazla heidye geliyor zaten😄 bn oyle tek tuk ozel gunlerde alirim
Redkids hergün alıyormus gibi yazdın ondan 🤣 hediyeleri bol olsun :) bize hediye gelmez hergün kendım alırım kotondan Zara’dan bizzat 💶💶💶
bitterdelisi24 yok hergun almiyorum icin rahat olsun😃
Redkids benden rahatı mezarda 😘🤣🤣