• Öneri
  • Doğum günü için kiyafet

TombulHatun bende baktım da hiç benim tarzım yok bebek için güzeller bide hep tesettürlülere var açıklar için pek kombin yok heralde açık anne olmaz deyip yapmamışlar 😂😂

Lavinia_ kızına bakarken kendinde ayarlar kendine bişeyler 😂 sanırım ben aceleciyim martta doğum günü balonları pankartı vs bile hazır bi ben değilim 😂😂

Deleted11 öğlen uyutucam annem gilde zaten baya yakınız bende süsleri yapıcam o kadar eminim ki kalkib o süslerin içinden geçicek 😂😂

Lavinia_ bu harika çok şık😁 ama kışlık olanı da sevdim günlük bir elbise, tatlı. Konseptinize göre ayarlayabilirsin aslında böyle hayvanlı çiçekli böcekli bir konsept ise kışlık elbise daha güzel olabilir ona uygun şık çorap toka vs.

Deleted11 evet baktmda şimdi teseetür olunca çocuklarınki hiç olmuyo ni tanesini beğendim öyle diktiricem model olarak heralde 😂

TombulHatun bak bu güzel ama o göğüs detayı kötü duruyor. Saten olması çok hoşuma gitti 😂 sen hangisini beğendin at bakıyım 🙈

Deleted11 he götü göbeği pörtleteyim 😂[upl-image-preview url=//i.imgur.com/pfuvQTw.jpeg]
            [upl-image-preview url=//i.imgur.com/uZZHnRt.jpeg]
            Model olarak ikisini beğendim