Lavinia_ ayy ben buna bayıldımm😍
Doğum günü için kiyafet
Yorumcuanneniz
Ay akıldan neler geçiyor 😂 Anne olmak çok zormuş ya
Deleted11 inşallah canm 😘 daha araştırmadayım o arada diyette yapıyorm tabi vaktim var 😂
TombulHatun Benimki de şubatta bende şimdiden elbise, pasta modelleri bakıyorum 😂 inşallah 60 kiloya düşersin amin 🙏💜
@Lavinia_ kız bi zevksiz benim heralde herkes kırmızı demiş al onu sen 😂😂
Deleted11 ağzın bal yesin o ne güzel dua amin amin 😂😘
TombulHatun sabahdan beri atmadığım arkadaşım kalmadı ya Anne olmak cidden zor 😅
TombulHatun Teşekkür ederim 😚 ayy sana kanım çok ısınıyor ya yakından tanıdığım bir ablam gibisin 💜 yine postta konuyu başka yerlere çektik ama olsundu 😂😂
TombulHatun inşallah marta dimi ?
Lavinia_ geçen sene doğum günü yapamadık sadece eşimin arkadaşlarıyla ayrı, ailemizle ayrı pasta kestik. Süpriz yapmışlar bu sene çok özenicem 😂😂
Lavinia_ haklısın ama ben hep yapıyorum ya 😂
Lavinia_ aslında kimsenin değil de senin beğenmen önemli. İçine sindiyse al hiç kafanı yorma düşünmekle Ben birşeyi beğeneyim onun hakkında kim ne derse desin fikrim değişmez. Kızmın doğum günü elbisesine kuzenim resmen bok gibi daha şık bişey al dedi. Bende sen zatwn gelmiceksim senin payına düşen boku gönderirim dedim 😂😂
Lavinia_ evet mart
Deleted11 canım benim sanki böyle hep tanışıp konuşuyoruz gibi dimi 😘olsundu biz her telden konuşuyoruz napalım 😂
TombulHatun evet evet burdan konuştuklarım sanki komşularımdan ya da çok sevdiğim arkadaşlarımdan gibiler 😂🙈
Deleted11 biz bizi görmeden sevdik 😂🥰❤️
TombulHatun allemsin ya ne cevab verdi peki 😅