Cicekliperde Redrouge Cengiz Aytmatov’un kitaplarını da okuyabilirsiniz . Peyami Safa - Matmazel Noralya’nın Koltuğu çok güzel.
Redrouge Akrep aşk ve gurur çok önceden okumuştum hiç bir şey hatırlamıyorum onu tekrarlamam lazım . Serenad güzel ☺️
Redrouge Poinella Polisiye sevmiyorum aslında ama Tess Gerritsen in kitaplarini merak ediyorum bı yandan . deneyeceğim teşekkürler 🥰
UykusuzPanda42 Redrouge bin muhteşem Güneş, suç ve ceza, sefiller kesinlikle bu üçünu okumayan çok sey kaybeder bence
Redrouge UykusuzPanda42 Kesinlikle 👍 yanlız bin muhtesem güneşi okumadım onu da kendi 2022 listeme ekleyeyim ☺️
Redrouge Yasar Kemal in İnce Mehmed serileri bu listede olması gereken kitaplardan .. eğer henüz okumadiysaniz okuyun 👍
Birmelekannesii bitterdelisi24 ay şuaan okuyorumm onuu biliyomusun 🙈 Saraj Jio’nun bütün kitaplarını aldım şuan, ilk böğürtlen kışına başladım bakalım 😃
bitterdelisi24 Birmelekannesii bır hfta etkısındne kurtulamadım gözümde canlandı sureklı.. bu aralar okuyamıyorum kitap :(((( cok üzücü
Birmelekannesii bitterdelisi24 ay daha çok merak ettim şuaan, daha 50.sayfalardayım 🙈 diğer kitaplarından beğendiğim olursa öneririm sana bitince 😃 neden çocuktan falan mı ?
bitterdelisi24 Birmelekannesii cocuktan ya bırakmıyo kı valla cok yoruyo beni.. Spoiler vermeyın sımdı sana daha basından :)