JartiyerliKedi ben heralde önce muhasebeci sonra anneyim çocuğun her anı muhasebesinin içinde. Akşam işten eve gidip ertesi gün doğuran ben 😂 çocuk 15 günlükken evden ufak ufak çalışmaya başlayan ben 😂 çocuğu alıp ofise gelip çalışan ben 😂😂😂😂
Siz kimsiniz? (Meslekler) 👩⚕️👩🎓👩🏫👩⚖️🤱👩💻
JartiyerliKedi İnşallah Çiçeğim 🌺
JartiyerliKedi Anayım ben anaaa 😂
Muhasebeci olma yolundaydım 🙊😂
JartiyerliKedi öncelikle en güzel mesleğim meslekte denmez ama anneyim sonra maliyeciyim umarım çalışmak nasip olur
JartiyerliKedi Öğretmenim ve dublaj çevirmeniyim. İki mesleğimi de yapıyorum şu an. Şubat atamasında inşallah devlete atanırsam ikinci mesleği bırakmam gerekecek.
JartiyerliKedi Bende tıbbi sekreterim pandemi de ne kadar zor olsa da iyi ki bu mesleği yapıyorum diyorum.
JartiyerliKedi eski uzman hemşire yeni mimar ama en çok anne 🥳🙏🏻
Anaokulu öğretmeniyim fakat işimi bıraktım, şuan işletmeciyimm🥰
JartiyerliKedi Bende şuan anneyim evdeyim. Tabii Diplomalı bir Tıbbi Sekreterim 😀 mesleğimi 2 yıl yapabildim eşim çalışmamı istemiyor şuan 😀
JartiyerliKedi anneyim, bulaşıkciyim, camasirciyim, temzilikciyim, 1.sinif ve 4. Sınıf öğretmeniyim, bebek bakicisiyim, asciyim, daha ne olsun hersey var 😂sadece diploma yok😂
JartiyerliKedi ben üni okumadım ama okuma hevesim var hala açıktan okusam hangi bölümde iş imkanı var bilmiyorum ya bugün imkanı olsa 4 sene sonra kapanıyo 🤦🏻♀️
JartiyerliKedi öncelikle anneyim mesleğim ise uzman estetisyenim güzellik uzmanıyım 🌸 kendi güzellik salonumu açacağım inşallah yıl başından sonra ☺️
JartiyerliKedi anne, grafiker, muhasebeci doğumdan ertesi günü evden çalışmaya başladım tabi dikişlerim hep patladı götümün üstüne oturduğum için 😂
TombulHatun tam bi işkolik mom😂
Deleted11 😂devammm ettirrr
Hoyrat inşallah
Marbled dublajmı yani amerikan dublaj gibi lağnet olsun dostummu diyosun 😂
Redrouge işini sevmen çok güzel
JartiyerliKedi şuan ev hanımıyım
Uni okuyordum evliyken diyetisyenlik bölümünü ama malesef yarıda kaldı 🥲umarım en kısa sğrede tamamlarım bende 🍀