Marbled JartiyerliKedi Öğretmenim ve dublaj çevirmeniyim. İki mesleğimi de yapıyorum şu an. Şubat atamasında inşallah devlete atanırsam ikinci mesleği bırakmam gerekecek.
Novalgin_plus Marbled en çok olmak istediğim şeylerden biri seslendirme ve dublaj 🥰 ayrıca ben de öğretmenim
Redrouge JartiyerliKedi Bende tıbbi sekreterim pandemi de ne kadar zor olsa da iyi ki bu mesleği yapıyorum diyorum.
Deleted16 JartiyerliKedi Bende şuan anneyim evdeyim. Tabii Diplomalı bir Tıbbi Sekreterim 😀 mesleğimi 2 yıl yapabildim eşim çalışmamı istemiyor şuan 😀
Zynpblg JartiyerliKedi anneyim, bulaşıkciyim, camasirciyim, temzilikciyim, 1.sinif ve 4. Sınıf öğretmeniyim, bebek bakicisiyim, asciyim, daha ne olsun hersey var 😂sadece diploma yok😂
Popy_ JartiyerliKedi ben üni okumadım ama okuma hevesim var hala açıktan okusam hangi bölümde iş imkanı var bilmiyorum ya bugün imkanı olsa 4 sene sonra kapanıyo 🤦🏻♀️
biroglanannesi JartiyerliKedi öncelikle anneyim mesleğim ise uzman estetisyenim güzellik uzmanıyım 🌸 kendi güzellik salonumu açacağım inşallah yıl başından sonra ☺️
Aslan JartiyerliKedi anne, grafiker, muhasebeci doğumdan ertesi günü evden çalışmaya başladım tabi dikişlerim hep patladı götümün üstüne oturduğum için 😂
TombulHatun JartiyerliKedi napacann mecbur 😂 bi malimüşavirlik belgesi alsaydım benden iyisi yokda uzun iş 😂😂
Marbled JartiyerliKedi Seslendirenler dublaj sanatçısı ama o seslendirdikleri metinler benim gibi dublaj çevirmenleri elinden çıkıyor evet 🤭😂
wildangel JartiyerliKedi şuan ev hanımıyım Uni okuyordum evliyken diyetisyenlik bölümünü ama malesef yarıda kaldı 🥲umarım en kısa sğrede tamamlarım bende 🍀
Zynpblg JartiyerliKedi gülme kız doğrusu bu. 😂 Saka Bi yana çalıştığım Bi iş yok hatta lise diplomam bile yok. Ama 3 evlat yetistiryorum inşallah hakkıyla yapabilirim.