• Öneri
  • Yılbaşı menüsü 🎉

Canimkizim ya epey büyümüş bebeğin sütten kesince içersin canım 😋😋 biri 6 buçuk diğeri 3 buçuk ve 9 gibi uyuyorlar o nedenle sorun olmuyor bu defa senin yerinede içicem hepsinden🥂🥂🥂😘

Honey ben ikisinide denedim tercihim beyaz şaraptan yana ama genel olarak çok zevk almıyorum canım şaraptan belki sen seversin 🤍🥂

Honey kavga küfür hakaret yok sayilmak menumde bunar var yine kendini bilmez eşimin ailesi geliyor yeni yilda her yıl oldugu gibi 6 yeni yil olacak kutlatmadilar lanetler 😒💔

ZATONYA ayy neden geliyorlarki sizide rahat bırakmıyor lar yanı

Honey kız gelmemişler halaa 😂 Dur ben geliyim 😂 Müslüman bir kadının yılbaşı kutlaması haram nasıl böyle hata yaparsın püüüü yazıklar olsun

Honey yılbaşı kutlamak, ağaç süslemek ve üstüne üstün kadın başınıza içki mi içeceksiniz???????? Ay helal olsun afiyet olsun bol eğlenceler şimdiden 😅😅😅

Honey
          Gıcıklıgina yapıyorlar ama kendilerine yapiyorlar bunun birde yaslilıgi var diyorum susuyorum hep ileriye yatirim yapiyorlar 💁‍♀

Honey jack daniels 🥃 Black label ikisi favorim ama çok sarhoş olmak istemiyorsan %17 alkol oranına sahip ve tadı muhteşem BAILEYS 🤩

Honey kızlar ben azeri olduğum için azerice yazıcam çünkü türkcesimi Bilmiyorum
          1.hindi haşlıycam yanımda sosu
          2.qaz olucak kavurma
          3.kebab kayınbabam çok güzel yapar
          4.şuba salata
          5.sezar salata
          6.şah plov

Honey arkadaşımda olucaz kalabalık arkadaş grubumuzla , şarap için isabey tercih edebilirsiniz 👌