• +18
  • Büyüü meselesi😞hassas içerik

Benpempe [upl-image-preview url=//i.imgur.com/oAA8AuD.jpeg]

Bulduğum şey bu

Benpempe Kaşıklar tahta ve iç içe denk getirilip sarılmış bunu bende bağlama büyüsü olarak biliyordum fakat bir hocaya sorduk bu ayırma byüsü dedi kafam karıştı

Akrep, başlığı Büyüü meselesi😞hassas içerik olarak değiştirdi.

Cicilibicili bu dedi ayırma büyüsü dedi ben de dedim bize yapılan niye babamın mezarına konulsun ki saklamak ister yapan kişi dedim size yapıldığı için dedi kardeşim bizden kopsun diyeymiş başkası başkasına yapsa kimsesiz mezarlığa gömer dedi ve aklımı karıştırdı ölen babamdan ne istedi vicdansız acaba

Gjfjkmll suya atmanız iyimi kötümü bilemiyorum ama annemin bi arkadaşı da büyücü ben ondan duymuştum bunun ne için yapıldığını bilemiyorum ama çiftleri ayırmak için oluyormus kaşığı biri bulup ayırıp attığı an birbirine öfkelenip boşanıyorlar demişti Allah korusun dikkat edin

Gjfjkmll ay Allah korusun etrafında şükür ki böyle insanlar yok inşallah da olmaz en korktuğum şey bu ya 🤦🏻‍♀️🥺

Gjfjkmll anladım canım demek ki babanda aileden olduğu için mi oraya tuttu gömdüler acaba ne insanlar var ya Allahim yatacak yerleri yok…

dolapfaresi Bizimde başımıza ilk defa geldi ki rabbim benim o kaşığı ordan çıkarmamı istedi bana onu gösterdi şükürler olsun. Bize olmaz demicen her zaman aklımda dicen bunu öğrendim

Gjfjkmll ah kuzum niye suya attin belki sizin aileden birine yapılmamis olabilir ama baska birine yapılmış da olabilir keske hocaya goturup verseydiniz kimin yaptiigi ve niye yaptigina dair size anlatirdi