Azraaz Hatunn_7 şöyle .. eğer yeniyse hamilelik 3 4 haftlık test te adet öncesi çıkmyabilir. Benim adetime 1 hafta var ama belirtim var akıntı hariç
Azraaz Marbled Doğru söylüyor sun . Dediğin gibi son hafta geçmek bilmiyor.. Meraklı ve heyecanlıyız ha bide korku da var bakalım inşallah vardır
Seraymesut35 Azraaz [upl-image-preview url=//i.imgur.com/g65vc2E.jpeg] Kesenın etrafında 8 mm lik kanama gordu korkuyorum her akıntı kanama sanıyorum
Azraaz Seraymesut35 gemiş olsun canım. Bende kese etrafında kanama ile iki kürtaj oldum kanpıhtılşması olduğunu öğrendim. Sende ihmal etme doktordan tahlil yapmanı iste geç kalma . Bende kese etrafında kanama vardı progesteron verdi yine de kanama geçmiyordu mesela
Hatunn_7 Seraymesut35 Kese etrafı kanaması bende de vardı hamilelik boyunca sürdü çok yüksek düşük riski atlatmışsım doktorun dediğine göre tam 40 hafta da doğum yaptım kızım 8 aylık oldu bile
12agustos [upl-image-preview url=//i.imgur.com/HZxzZDc.jpeg] Adete 5 gün kala cıkmıştı benim erken gebelik testinde
Nuray26 Azraaz bende adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım onda çıktı hemenm ardından normal test yaptım onda da çıktı. Gidip kan verdim 800 kusurlerde çıkmıştı.
Azraaz Seraymesut35 ben 4 5 gün kala yapacam ya herkes öyle diyor bakalım 25 TL verdim bir teste hemen kullanmak istemedim 😁
Hatunn_7 Seraymesut35 ultrason da gördüğüm yerse benim ki Gine göre az cnm Büyüğü küçüğü önemli değil cnm doktor ilaç verdimi ben progestan artı iğne kullandim hep yattım ağır kaldırmadım 4 Ay kalarak tan doktor kanama alanın iyice azalmış demişti hem düşük riskim vardı o bitti erken doğum riski yaşadım