Azraaz Seraymesut35 gemiş olsun canım. Bende kese etrafında kanama ile iki kürtaj oldum kanpıhtılşması olduğunu öğrendim. Sende ihmal etme doktordan tahlil yapmanı iste geç kalma . Bende kese etrafında kanama vardı progesteron verdi yine de kanama geçmiyordu mesela
12agustos [upl-image-preview url=//i.imgur.com/HZxzZDc.jpeg] Adete 5 gün kala cıkmıştı benim erken gebelik testinde
Nuray26 Azraaz bende adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım onda çıktı hemenm ardından normal test yaptım onda da çıktı. Gidip kan verdim 800 kusurlerde çıkmıştı.
Azraaz Seraymesut35 ben 4 5 gün kala yapacam ya herkes öyle diyor bakalım 25 TL verdim bir teste hemen kullanmak istemedim 😁
Hatunn_7 Seraymesut35 Kese etrafı kanaması bende de vardı hamilelik boyunca sürdü çok yüksek düşük riski atlatmışsım doktorun dediğine göre tam 40 hafta da doğum yaptım kızım 8 aylık oldu bile
Hatunn_7 Seraymesut35 ultrason da gördüğüm yerse benim ki Gine göre az cnm Büyüğü küçüğü önemli değil cnm doktor ilaç verdimi ben progestan artı iğne kullandim hep yattım ağır kaldırmadım 4 Ay kalarak tan doktor kanama alanın iyice azalmış demişti hem düşük riskim vardı o bitti erken doğum riski yaşadım
Azraaz Hatunn_7 ne iğnesi oldunuz bende kese etrafında kanama ile iki kürtaj oldum kanpıhtılşması varmış. Şimdi hamile kalınca hemen iğne başlanacak dedi
Hatunn_7 Seraymesut35 Ben bunun hap olanını kullanıyor dum hatta 200 mg dı birde iğne farklı ydi unuttum adını
Hatunn_7 Azraaz bende de gizli kan pıhtılaşması demişti İgnenin adını tam hatırlamıyorum ama ztn de doktor yazıyor gerekli duyunca ağır bir iğne benim çok yüksekti düşük riski 1 hafta sabah akşam vurundum kalçalarım delik deşik olmuştu Adini bulabilir sem yazarım yinede