Benim oğlumda plasenta yaşlanmasıyla doğdu. 32. Haftamda fark edilmişti. 38 haftalıkken 2700 47cm doğdu. Ama minicikti 🥲 Bebeğe giden kan akışında da direnç vadı benim artı olarak. Yazılan hikayelere takılma lütfen. Herkesin hikayesi başka oluyor. Ben sana hikayemi yazmayacağım çünkü ne dersem diyeyim her söylediğim sende acaba benimde böyle olur mu diye kafana takılacak. Sana faydamın olabileceği yorum yapmak istiyorum. Hiç endişelenme gelişim geriliği ile doğacak ilk bebek senin bebeğin değil. Doktorun hepimizden daha iyi biliyordur ne yapacağını. Sen hareketlerini takip et ama sürekli ona bağımlı olma. Böyle haftalar mı geçer? Rahat ol her zaman ki gibi. Sadece çok iyi beslen. Tahin pekmez çoook iyi kilo aldırıyor. Mutlaka her sabah tahin pekmez karışımı ye. Tereyağı bol kaşarlı bir tost ile yiyebilirsin mesela. Zaten gerisini sen biliyorsundur kaşar muz vs vs diye uzar gider 🙏🏻
Ama tahin pekmez benim doktorumun önerisiydi 32 haftalıkken 1200kg çıkmıştı. Öyle öğrenmiştim ben plasenta yaşlanmasını.
Önce Allaha sonrada doktorunuza emanet olun sağ selim bir seste inşallah 🥰

Bisaniye çoook çook teşekkür ederim.. Üzüntüme stresime çok iyi morel oldunuz. Yapabileceğim tek şey beslenmek zaten elimden hiç bişi gelmiyor. Dediğiniz gibi bir de tahinli pekmez tüketicem çok teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Bebeğiniz şuan nasıl peki hem fiziksel hem zeka anlamında🙏🏼 Allahım sizi ona.onu da size bağışlasın 🙏🏼🙏🏼🌸❤️

Deleted16 Amiiinn 🙏🏻 3,5 aylıkken diş çıkardı 4 aylıkken sürünüp hemen arkadından emekledi. 7 aylıkken falan yürüdü. 1,5 yaşında konuşmaya başladı 🙏🏻 Şuan 3 yaşına az kaldı tabiri caizse zıppır gibi çocuk hiç susmadan konuşuyor hiç durmadan koşuyor🤪 Fiziksel olarak çok iştahlı olmamasıyla beraber kilosu normal diyelim. Uzun bir çocuk da değil ama kısa da değil. Gelişim takibinde her şey normal %50 olmasa bile %25 altına hiç düşmedik 🌸 💕

Bisaniye ayy maşallahh ya yerimmm onu yerim. Bende minyonum 1.60 boyum var 48 kiloyla gebe kalmıştım bunları normal görüyorum yeterki sağlıklı olsunlar. Boyu kilosu çözülür 🙏🏼😍 Canlarım benim ya maşallahh 🧿🧿

Deleted16 Sağlıklı olsun gerisi boş inan ki💕 Her şey çoook güzel olacak buna inan 🧿 Zaten endişe edeceğin bir durum yok ama benim dualarım seninle 🙏🏻

Bisaniye Teşekkür ederim ne iyi geldiniz benimde dualarımda olacaksınız 🙏🏼🥰🥰

ikibalannesiii bizim doktorumuz baya sakin ya. Biz soru sormadan cevapta vermiyor çok. Belki de endişelenecek bişi yok diye bilmiyorum ki. Ya da biz çok pimpirikliyiz 🤦🏻‍♀️

Deleted16 Evet acil doguma anlamışlardı hatta çünkü bi süreden sonra bebegi beslemiyormus ama bunun da seviyesi var bi kisminda yaslanma varsa sıkıntı olacağını sanmıyorum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🌺

Deleted16 benimde ilk hamileliğimde yaşlandı demişti ama 38+4 te doğum yaptım sıkıntı olmadı içini ferah tut

12agustos ohh çok sevindim. Teşekkür ederim çok iyi morel verdiniz bana 🥰🥰🙏🏼🧿