Deleted16 Amiiinn 🙏🏻 3,5 aylıkken diş çıkardı 4 aylıkken sürünüp hemen arkadından emekledi. 7 aylıkken falan yürüdü. 1,5 yaşında konuşmaya başladı 🙏🏻 Şuan 3 yaşına az kaldı tabiri caizse zıppır gibi çocuk hiç susmadan konuşuyor hiç durmadan koşuyor🤪 Fiziksel olarak çok iştahlı olmamasıyla beraber kilosu normal diyelim. Uzun bir çocuk da değil ama kısa da değil. Gelişim takibinde her şey normal %50 olmasa bile %25 altına hiç düşmedik 🌸 💕

Bisaniye ayy maşallahh ya yerimmm onu yerim. Bende minyonum 1.60 boyum var 48 kiloyla gebe kalmıştım bunları normal görüyorum yeterki sağlıklı olsunlar. Boyu kilosu çözülür 🙏🏼😍 Canlarım benim ya maşallahh 🧿🧿

Deleted16 Sağlıklı olsun gerisi boş inan ki💕 Her şey çoook güzel olacak buna inan 🧿 Zaten endişe edeceğin bir durum yok ama benim dualarım seninle 🙏🏻

Bisaniye Teşekkür ederim ne iyi geldiniz benimde dualarımda olacaksınız 🙏🏼🥰🥰

ikibalannesiii bizim doktorumuz baya sakin ya. Biz soru sormadan cevapta vermiyor çok. Belki de endişelenecek bişi yok diye bilmiyorum ki. Ya da biz çok pimpirikliyiz 🤦🏻‍♀️

Deleted16 Evet acil doguma anlamışlardı hatta çünkü bi süreden sonra bebegi beslemiyormus ama bunun da seviyesi var bi kisminda yaslanma varsa sıkıntı olacağını sanmıyorum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🌺

Deleted16 benimde ilk hamileliğimde yaşlandı demişti ama 38+4 te doğum yaptım sıkıntı olmadı içini ferah tut

12agustos ohh çok sevindim. Teşekkür ederim çok iyi morel verdiniz bana 🥰🥰🙏🏼🧿