Haticebayar karakteri sağlamsa korkma derim .askerde sonuçta cinselliği düşünmeye vakti olmaz diye düşünüyorum
Sözlüm askerde cinsel ihtiyaçları hakkında acil bilgiiii
Hdgvbh senin düşüncenle evli insanlar da öyle o zaman .senin eşin varsa alısmıs ya o da yapmaz mı ?sen öyle diyosun ya !ne mana allahım yarabbim 🤦🏻♀️evliler de ne bilim kadın gider annesine adam çalışır fln ayrı olurlar o zaman hic birlikte olup yaşamasınlar ki baskasına gitmesin. tövbe yarabbi 🤦🏻♀️nerden aklınıza geliyor nasıl bir düşünce yapısı !cinsellikten ibaret misiniz siz bisey oldugunda baskasına gitsin hep yapısık kalın kocanıza 🤦🏻♀️
Haticebayar saçma sağan yprum yapanlara takılma karakter meselesi aklıma öyle şeyler getirme derim ben
Haticebayar android telefonla gorusebiliylmusunuz
minionss ahkam kesmek yok. Hasret kalmamış bazı şeylere bazı şeyler özlem ister merak ister zorluk ister o kalmamış onu diyorum. O zaman gerdek gecesi niye var kalksın demi sizin tabirinizle ne gerek var ki değil mi… Erkekler için cabuk elde edilen cabuk unutulur cabuk kaydedilmeye mahkumdur bunu bilmeyen de ne bilim…
haysev çabuk elde edilme söz konusu değil 2 sene peşimde koştu istemedim ama son 3. Senede bişeyler yaşadık yaşayınca ailesini getirip söz kesildi nşan tarihimiz belli oldu ama amcası vefat etti o süre zarfında askerlik oldu askere gitti şuan işte hemen 1 . 2. Ay bişeyler yaşamadık baya süründü
Meleklerinruyasi hayır tuşlu maalesefki
Hoyrat sağlam namusuna düşkün hatta espri yapsam dahi deliriyor bu konularda ve ne olursa olsun ben 10 kere ayrıldım ama beni kendisi bırakmadı namusu karısı olarak görüyor beni
kucukanne35 sesli bişeyler yapmayı denedik arada tatlı tatlı konuşuyoruz ama şuan çok gergin sinirli dün akşam konuşurken bişeyler olmasını istedim kendisi en azından yapsın bitsin dedim affedersiniz ama aricam dedi kapattu sms attı özür dilerim yanlış yaptım olmaması gereken şeyler dedi yapmayalım bir daha açmayalım dedi ben konsantre olamadım o an
Ruzgarinannesi ya elimden geleni yapıyorum umarım öyle olur teşekkürler motivasyonunuz için
Haticebayar ya kusura bakmayın cidden bu tamamen benim görüşüm ilişkiniz ne boyutta bilemiyorum ama anladığım kadarıyla sen onu sürekli memnun etme çabasındasın neden ???? Neden abi daha sözlün müş nedrn kendini zorunlu hissediyorsun bırakır gider düşüncesine giriyorsun bana tamamen yanlış gelen şeyler bunlar bu şekilde olan cinselliğin ön plana cikan ilişki lerde hayır göremiyorum ben ve çocuk bu sebeplerden ötürü bide tavirlaniyor inanailir gibi degil lütfen bu şekilde düşürme kendini kendi kendini tatmin edebilir bu nedir ya korkutmuş bide seni baksana bu şekilde buraya yazıyorsun yaoma Allah aşkına kendimize saygımız olsun cinsellik yönünde ilerleyen ilişki ne bilim bilemedim
Polyannacilik tam olarak öyle sayılamaz demek istediğimi kimseye anlatamıyorum en yakın arkadaşıma bile biz birbirimizi çok seviyoruz onunla ilk 6 ay ayrı kalışımız olacak bu ilişkime zarar verirmi demek istiyorum hergün birlikteydik ve saatlerce zaman geçirirdik şimdiyse nerde olduğunu bilmiyorum korkum şu değşime ihtiyaç duyrsa beni bırakmasını istemiyorum
Haticebayar şu kadar onemsemeyin lütfen erkek arkadaşlarınızın uckurlarini . Sonra sadece cinsellik için görüşür duruma geliyorlar cinselliği ağırdan alın . Sogumasindan niye korkuyorsunuz aranızdaki tek bağ cinsellik mi bırakın sevgi öne geçsin
Adsizbayan konu zaten sevgi diğerini düşünmemde olanaklar içinde tabiki ben bırakılmak istemiyorum askerden gelen adam değişir tabiri aslında korkum
Haticebayar bence böyle düşünme askerden gelince degisiyolar evet ama biz askerden geldiğinde sevgiliydik eşimle birbirimizi ozledikce daha çok aşık olduğumuzu söyleriz hep şuanki evliliğimizide buna borçluyuz belkide araya özlem girince herşey daha tutkulu ve aşk dolu oluyor olumsuz şeyler düşünme güzel şeyler düşün 🤍
Haticebayar Bundan dolayı soğuyacaksa def olsun gerçekten. Uçkuru için senden soğuyan adam seni sevmiyordur bu kadar net. Bu kadar derde düşme yani. Böyle tepene çıkartır, pohpohlarsan peşinden koşan hep sen olursun. Evet askerden gelince değişebilir ama bu sebeple oluyorsa dediğim gibi o adamdan koca olmaz.
haysev olaya sizin bakış açınızla bakalım evliykende yaşanıcak bişey kalmayınca her erkek başkasına mı kaçıyor? Evliykende eşi hasret mi bırakmak gerekiyor? O zaman evlilikte düzenli cinsellik hayatı olan her erkek sıkılıp başkasına kaçıyodur🤔 burdaki olay bekar veya evli olmasımı sizce yoksa karskter meselesi mi? O zaman evliykende herşeyi yaşamayalımki heyecanı kalsın dimi
Haticebayar Yok canım ya adı üstünde askere gidiyor.Orda komutanlar görevden,eğitimden iflahını kesecek o sırda birde karı kızmı düşünecek hiç sanmam.Erkekler hep şunu derler belki duymussundur asker ocağı bambaşka oraya girdinmi farklı bi akla sahip oluyorsun baba ocağı gibi olmuyor derler.Birde şap atıyorlarmıs yemeklerine azmasınlar diye rahat ol.Ya kadın kız yokki askerde nerden ayarlıycak oralarda bide o var.Şimdiki askerlik 6 ay 6 ay dediğin neki göz acıp kapayıncaya kadar gecer hemen korkma karı kız ayarlamaya vakti bile olmayacak için rahat olsun canım😊Bence o özlemle sana daha da bağlanacak göreceksin.Sana gelince böyle bakacak 😍😍