Deleted11 aynen valla 😀 demek ki hayatında ilk defa böyle bir an yaşamış onu da yemeyip içmeyip burada nispet yapmış 🤣 üzücü 🤓
Linç tayfa
Deleted16 evet demek ki ilk defa görmüş böyle nispet yapmaya gelmiş 😂
Deleted83 Postu açıp gitmiş zaten 😂
Zemheri_ dalga geçer gibi yorum yapanlara lafım yok haklısın ama sırf dalga geçsinler diye post açanlar var resmen 🙄
Deleted83 yok bakıyorum ☺️
Zemheri_ Ama canım anlatırsın sorun olduğunda yazar sorununa fikirler danışırsın. Orda kendi de belirtmiş “özel anımı” diye adı üstünde özel an. Yani sana özel ballandıra ballandıra anlatmak biraz garip. Hani cevap verse belki göze batmayacak ama yazdı gitti dahası yok.
Bence posttan posta değişiyor ayrica o linçci tayfadan ögrendiklerim var guzel laf sokuyorlar 😁 haklarini yiyemem geldikleri zaman beni etiketleyin bee zor denk geliyorum
elmakabugu Burda linçci tayfa kim ki 🤔
Deleted83 isimlere pek bakmam direkt okurum eger post sahibi detaya inip habire aciklama yapmaya calisiyorsa ustune gidiliyor ve haliyle onlara lincci tayfa diyorlar
elmakabugu Denk gelmedim de ben hiç ondan sorayım dedim 🤭
Deleted83 😁😁 denk gelirsen sen beni etiketle denk gelirsem de ben seni etiketleyeyim hususi yorum okumak icin geliyorum
Mesela uzun suredir burda olupta samimi olanlari da bh tayfayaya ekliyorlar genelde hemen birbirlerini savunuyorlar diye.. insanlar laf yemek icin bile post aciyor bence yaa cok sacma .s.s
elmakabugu Dediğim gibi ben pek burda linçci görmedim ama olurda olaylı post olursa etiketlerim🤭Sen beni etkiiketle de bakalım kimmiş linçci tayfa 🤭
elmakabugu Linççiniz geldi hanııım 😂 kız daha dün gelmişsin nerden biliyorsun 🤭
Deleted11 😁 caktirma isim degistirdim cunkum tanidigim birini tavsiye ettim burayi hatta cok yakinim olur kendisigiller 😁😁
Deleted83 😁 olur canim olur bitane kiz vardi hatta en son onu gordum kocasiyla tartisiyormusta bosancam dedi bi postunda sonrasinda kimse bana bosan diyemez vs demeye basladi gecen onun ustune baya gittiler 😁 gerci o ustune gelinsin istedi bence de iste
elmakabugu @Deleted11 yaa bbu tanıdık gelmedi mi Sana da 😂😂😂
Deleted11 kim bu linççi tayfa 😂