Şu aralar buraya girmeyi hiç canım istemiyor çünkü Bi tayfa var linç tayfasi kim ne sorsa sorudan çok altında ya linç var tada konuyla ilgili dalga geçenler hayır buranın nasıl Bi platform olduğu belli neden linç ediyorsunuz beğenmediğiniz şeye yorum yapmayın mesela sanırım yeni gelen arkadaşlardan bazıları eskilerden böyle şeyler yazan pek görmüyorum
Linç tayfa
Haklısın ne denebilir ki.. yazilanlari bi insan okumayacakmiscasina sirf goy goy yapmak icin cok kırıcı olunuyo bazen😏
Zemheri_ ben linççi tayfaya hiiiçç denk gelmedim. Her posta girip yardımcı olmaya çalışıyorlar aksine. Ben dahil…
Cinsel içerikli paylaşım yapanlar oluyor bazen, gereksiz saçma konulara değinen. Bizi salak yerine koyup dalga geçenlerde oluyor. O postlarda linç bile olmuyor. Samimi olduğumuz kişilerse de gülüp eğleniyoruz. Alıngan olmayın relax 😀😘
Zemheri_ bazı insanlar gerçekten laf söylenmeyi hakediyor .. tüm sabrımla yorum yapmiyim boşver diyorum ama yok özelllikle burda insanların vaktini Çalanlar Eşinin önce tüm kirli çamaşırını döküp sonra daaa tek teeek toplayanlar üstüne buradaki yardımcı olan insanlara hakaret edenler.Kocası gün içinde 38383939 kez seni seviyorum dememiş diye bosanmak isteyen 0 dertsiz tayfa haksızlık yani burda verilen zaman yazık. Her lafa atlayan da var lafı üzerine alınıp büyütenler de her türlüsü mevcut anlayacağın ben buraların eskisiyim kayıt olmadan önce de bir 3 4 ay gözlemim var burda farklı farklı karakterdeki bir platform kimisi çok ciddiye alıyor hayatına bile yansıtıyor kimisi de asıl amacini şaşmadan keyiflice kullanıyor..
Zemheri_ cinsellik konuşulur tamam ama sabahın köründe buraya da eşimle şunu yaptım bunu yaptım denmez ki be. Soru vs sorulmamış sadece katılmış eşiyle yaşadığı birlikteliği anlatmış. Bunu kaldırabilecek bir insan göremiyorum ben burda, tamamen saçmalıktı yani 🙇🏼♀️
Deleted11 kesinlikle o post başlı başına saçmalıktı. O kişi belli ki burayı baya bir takip etmiş çoğu kadın bu dertten yakınıyor görmüş. Nispet yapmaya çalıştı aklınca da . Yazıık çok yazık.
Esmerkiz Değil mi sabah sabah daha kahvaltı yapmadan milletin ilişkisini dinledik, amaç neydi 🤷♀️😂
Ayysssn Bu sabah Tuğçe adlı kişinin sex postundan bahsediyoruz aşkım 😀
Deleted16 Hayır yani neyini kıskanacaksak eşimizin üstüne atlasak aynısını hatta belki daha fazlasını yaşarız. 🤭🤷♀️
Ayysssn iyiki kaçırmışsın kahvaltıdan önce onu okumak çok kötüydü 😂
Deleted11 Yazacaktım ben aslında iyi nispet diye de dedim bulaşma Melek 🤭