Linç tayfa
Zemheri_ cinsellik konuşulur tamam ama sabahın köründe buraya da eşimle şunu yaptım bunu yaptım denmez ki be. Soru vs sorulmamış sadece katılmış eşiyle yaşadığı birlikteliği anlatmış. Bunu kaldırabilecek bir insan göremiyorum ben burda, tamamen saçmalıktı yani 🙇🏼♀️
Deleted11 kesinlikle o post başlı başına saçmalıktı. O kişi belli ki burayı baya bir takip etmiş çoğu kadın bu dertten yakınıyor görmüş. Nispet yapmaya çalıştı aklınca da . Yazıık çok yazık.
Esmerkiz Değil mi sabah sabah daha kahvaltı yapmadan milletin ilişkisini dinledik, amaç neydi 🤷♀️😂
Ayysssn Bu sabah Tuğçe adlı kişinin sex postundan bahsediyoruz aşkım 😀
Deleted16 Hayır yani neyini kıskanacaksak eşimizin üstüne atlasak aynısını hatta belki daha fazlasını yaşarız. 🤭🤷♀️
Ayysssn iyiki kaçırmışsın kahvaltıdan önce onu okumak çok kötüydü 😂
Deleted11 Yazacaktım ben aslında iyi nispet diye de dedim bulaşma Melek 🤭
Deleted11 aynen valla 😀 demek ki hayatında ilk defa böyle bir an yaşamış onu da yemeyip içmeyip burada nispet yapmış 🤣 üzücü 🤓
Deleted16 evet demek ki ilk defa görmüş böyle nispet yapmaya gelmiş 😂
Deleted83 Postu açıp gitmiş zaten 😂
Zemheri_ dalga geçer gibi yorum yapanlara lafım yok haklısın ama sırf dalga geçsinler diye post açanlar var resmen 🙄
Deleted83 yok bakıyorum ☺️
Zemheri_ Ama canım anlatırsın sorun olduğunda yazar sorununa fikirler danışırsın. Orda kendi de belirtmiş “özel anımı” diye adı üstünde özel an. Yani sana özel ballandıra ballandıra anlatmak biraz garip. Hani cevap verse belki göze batmayacak ama yazdı gitti dahası yok.