Bugün buz lazer 3. Seansıma gittim . İlk ikisinde dayanılmaz bir acı olmadi fazla rahatsız etmemişti beni . Fakat son seansimda inanılmaz acı çektim genital bölgede . Onerebileceginiz krem var mı bir tık rahatlatir seansı en azindan.
Epilasyon öncesi uyuşturucu krem ?
Lazere gittiğiniz yere sorarsanız daha çok yardımcı olurşar ablam da gidiyor ordan vermişler uyuşturucu krem baya iyi uyuşturuyor diyor
Peridemomm aslında salonda kendi urunlerini satıyorlar ama onlardan almak istemedim . Kremi yarım saat önceden surup strecleyip gel dediler
Redrouge lokal anestezi kremini 15-30 dk beklettikten sonra iyice temizleyin. Yoksa lazer ışınlarını kıl köküne gönderemez. Ben genelde soğutucu sprey tercih ediyordum fakat amaç o bölgeyi ısıtmak. Dayabiliyorsanız hiç bir işlem yapmadan lazer yaptırın yoksa seans süreniz uzar 😘
Redrouge dayan beybi sonra miss gibi geziceksin 😀👌 seans sırasında önce sıkıyorlar daha sonra jel uygulayıp işlemi yapıyorlar ama bence yapma seans yarı fayda verir ya da hiç vermez. Bir de sıkarken 15-20 cm uzaklıktan sıksınlar soğuk yanık oluşmasın bölgende
Redrouge kendim gitmediğim için birşey diyemeyeceğim ama uyuşturucu çzelliği çok iyiymiş salonun verdiğinin
Epilasyona bende gidecektim ama hamilelik dolayısıyla gidemedim agda da korkutuyor beni tüy dökücü kullanıyorm başka önerisi olan var mı