Bugün buz lazer 3. Seansıma gittim . İlk ikisinde dayanılmaz bir acı olmadi fazla rahatsız etmemişti beni . Fakat son seansimda inanılmaz acı çektim genital bölgede . Onerebileceginiz krem var mı bir tık rahatlatir seansı en azindan.

Marbled anestol daha iyi etki edebilir. Az da olsa etki etse iyidir mahvoldum bugün acıdan tatlı da değildir canım ama 😂

Lazere gittiğiniz yere sorarsanız daha çok yardımcı olurşar ablam da gidiyor ordan vermişler uyuşturucu krem baya iyi uyuşturuyor diyor

Peridemomm aslında salonda kendi urunlerini satıyorlar ama onlardan almak istemedim . Kremi yarım saat önceden surup strecleyip gel dediler

Redrouge lokal anestezi kremini 15-30 dk beklettikten sonra iyice temizleyin. Yoksa lazer ışınlarını kıl köküne gönderemez. Ben genelde soğutucu sprey tercih ediyordum fakat amaç o bölgeyi ısıtmak. Dayabiliyorsanız hiç bir işlem yapmadan lazer yaptırın yoksa seans süreniz uzar 😘

Deleted16 bugün çok zor dayandım hatta tüylerim inceldi bir daha gelmicem dedim kendi kendime 😂 soğutucu spreyi nasıl uyguladıniz seans öncesi mi ?

Redrouge dayan beybi sonra miss gibi geziceksin 😀👌 seans sırasında önce sıkıyorlar daha sonra jel uygulayıp işlemi yapıyorlar ama bence yapma seans yarı fayda verir ya da hiç vermez. Bir de sıkarken 15-20 cm uzaklıktan sıksınlar soğuk yanık oluşmasın bölgende

Deleted16 bı bakacağım artık ama gerçekten dayanılacak gibi değil normal doğum yaparken bile böyle çaresiz kalmamıştım ben 😂 çok sağol canim 🥰

Redrouge kendim gitmediğim için birşey diyemeyeceğim ama uyuşturucu çzelliği çok iyiymiş salonun verdiğinin

Epilasyona bende gidecektim ama hamilelik dolayısıyla gidemedim agda da korkutuyor beni tüy dökücü kullanıyorm başka önerisi olan var mı