• Muhabbet
  • Yeni tanıştığınız birinin sorduğu en saçma soru¿

İkinci çocuk ne zaman sananeee ne zamansa ne zaman sana mı kaldı 🤡

MonaaRosaa eşimle 4-5 yıllık sevgiliydik bir kadınla tanıştım iş yerinde ilk günümde bana direk şey demişti siz ilişkiye giriyorsunuzdur 🙄

Akrep hmm biraz büyük gösteriyosun sanki 🤪ay şaka Maka benimde en sinir olduğum şey 😂🤦🏼‍♀️

MonaaRosaa “Niye çocuk yapmıyorsunuz, olmuyor mu?”
      “Yapıyoruz, çok da güzel oluyor” diyeceksin ama işte çizginden çıkmak istemiyorsun.

Meva61 ne milketsinnmi ? Hiç duymadım valla biri bana bu soruyu sorsa ne cevap vereceğimi bilemem 😂😂

Papatyagelin01 nasıl da üstüne alınmış hemen 😂😂 darısı bana , böyle insanları uzaklaştırmak en iyisi 😃

JartiyerliKedi ayy soruya bak , sinirlenmekte haklısın valla.. Gelen cevapları okudukça sanane diye bağırasım geliyor ,kız bilmediğim ne saçma sorular soruyorlarmış😂😂

ipeksi hii böyle soruların devamında korkutmaya başlıyorlar. Ben 2 yıllık evliyim bebek var mı diyorlar yok diyince ayy neden hemen yapmadiinn bak yumurtaliklarin soğuurr hastane köşelerinde sürünürsün kolay kolay olmaz çocuğun diyorlar 😂😂 sizede de kesin su vardır “yap 2.yi beraber büyürler ilerde sen rahat edersin ”😂😂 ne fenalar

Akrep hihi ogrendim🤪😂 şaka şaka merak etmemiştim,ama şunu söyleyim burada gördüğüm kadarıyla muhtemelen insanlara verdiğiniz cevaplar olgunca ve farklı bakış açılarıyla verilmiş cevaplar oluyor o yüzden sürekli yaşınızı soruyor olabilirler 😃😃

PiTi hii inanmiyoruummm😱 en iğrenci bu sanırım 😶 bu soruyu sormak hakkını nasıl kendinde bulabilir hadi buldu nasil sorabilir hiç mi utanmıyor. Sorarken hiç mi düşünmüyor acaba " ya cevabını alınca bunun bana ne faydası olacak "diye 😂

• PiTi bunu yanıtladı.
              • PiTi bunu beğendi.

Marbled uff aynı soruyla karşılaşıyorum sürekli. Sizene diye bağırasım geliyor artık 😂😂 bir de bu sorudan sonra beni korkutmaya başlıyorlar “ bak kolay kolay olmaz çocuğun, neden hemen yapmadınız, hastane köşelerinde sürüneceksinizz”😈