• Muhabbet
  • Yeni tanıştığınız birinin sorduğu en saçma soru¿

MonaaRosaa Yok öğrendikten sonraa aaa küçükmüşsün, daha büyük sanıyordum diyorlar 😂😂 huy bakımından düşününce hoşuma gidiyorda, tip bakımından demiyorlardır inşallah.. öyle görünmüyorum çünkü yaşımı gösteririm😂

Akrep en iyisi neyi düşünürlerse düşünsünler yaş sormasınlar 😂

MonaaRosaa gebelik var mı? -Hayır. Ee çocuk büyümüş niye yapmadınız dahaa geç kalmışsınız tüh tüh 🤭😂 diyaloğlar genelde böyle😄 ama en tuhafıma giden de şuydu; ben çok istiyorum kocam yanaşmıyor yorgunum diyo sizde de böyle miydi yaaa nasıldı sizin ilk zamanlar? Kısa süreli bir şok yaşamıştım😵😂

MonaaRosaa sinir olduğum cok soru var ama 1.bekarken sevgilin var mı evliyken de eşinle görücü usulü mü severek mi evlendiniz 🤦🏻‍♀️

Lavinia_ bu tartışmayı sabitledi.

En yakın arkadaşımın gelin çıkarmasına gitmiştim İstanbul’dan Antalya’ya . Arkadaşımın daha önce hiç görmediğim teyzesi kına gecesinde takılan çeyrekleri ipe diziyordu kızın boynuna asmak için bende çeyreğimi verdim assın o ipe diye. Kadın bana demesin mi inşallah Allah sana da bu kadar altın nasip eder evlenirsin dedi 😁 Evli olmam dışında sorun yok 🤣 dedimki ben zaten evliyim hiç benzemiyorsun evli birine dedi ne varki tipimde dedim evliler nasıl oluyor ki heryerimde altın mı olacak dedim sustu 😂😂

Ariel bazen dozu çok kaçıran oluyor insan cidden şok oluyor 🤭😂