• Muhabbet
  • Yeni tanıştığınız birinin sorduğu en saçma soru¿

Papatyagelin01 ayy gereksize bak seeen. Hadi seninki çok aliyor diyelim napacakk kocasını mi darlayacak bak o şu kadar maaş alıyormuş diye 😶 çok daha yüksek bir rakam söyleseydiniz de içi içini yeseydi 😂😂

Yeni tanisilan birine sorulan kişisel sorularin hepsi saçma geliyor bana. Amac tanismak degil meraktan bilgi toplamak gibi. İtici 😂

Deleted10 hih sorunu ne kadar güzel özetlediniz 👏🏻 o kadar haklısınız ki gerçekten. Ben bu yüzden etrafımda yeni tanıştığım kişiler tarafindan itici itemi yerim hic konuşmuyorsun bak biz konu acilsin diye sorular soruyoruz diye ama napiyim ben merak etmiyorum 🤦‍♀️😂 aslında doğrusunu ben yapıyorum ama işte

MonaaRosaa aynen 😂 geçen bizim işyerine yaşlı bir amca geldi arkadaş ile bana memleketimizi sordu. Ben söyledim neresinden falan diye bı muhabbet tutturdu arkadaşa sordu aldığı cevaba he olsun yavrum olsun iyi insan olsun dedi napacagimizi şaşırdık o an 😂

İkinci çocuk ne zaman sananeee ne zamansa ne zaman sana mı kaldı 🤡

MonaaRosaa eşimle 4-5 yıllık sevgiliydik bir kadınla tanıştım iş yerinde ilk günümde bana direk şey demişti siz ilişkiye giriyorsunuzdur 🙄

Akrep hmm biraz büyük gösteriyosun sanki 🤪ay şaka Maka benimde en sinir olduğum şey 😂🤦🏼‍♀️

MonaaRosaa “Niye çocuk yapmıyorsunuz, olmuyor mu?”
              “Yapıyoruz, çok da güzel oluyor” diyeceksin ama işte çizginden çıkmak istemiyorsun.