ipeksi hii böyle soruların devamında korkutmaya başlıyorlar. Ben 2 yıllık evliyim bebek var mı diyorlar yok diyince ayy neden hemen yapmadiinn bak yumurtaliklarin soğuurr hastane köşelerinde sürünürsün kolay kolay olmaz çocuğun diyorlar 😂😂 sizede de kesin su vardır “yap 2.yi beraber büyürler ilerde sen rahat edersin ”😂😂 ne fenalar
Yeni tanıştığınız birinin sorduğu en saçma soru¿
Akrep hihi ogrendim🤪😂 şaka şaka merak etmemiştim,ama şunu söyleyim burada gördüğüm kadarıyla muhtemelen insanlara verdiğiniz cevaplar olgunca ve farklı bakış açılarıyla verilmiş cevaplar oluyor o yüzden sürekli yaşınızı soruyor olabilirler 😃😃
PiTi hii inanmiyoruummm😱 en iğrenci bu sanırım 😶 bu soruyu sormak hakkını nasıl kendinde bulabilir hadi buldu nasil sorabilir hiç mi utanmıyor. Sorarken hiç mi düşünmüyor acaba " ya cevabını alınca bunun bana ne faydası olacak "diye 😂
Marbled uff aynı soruyla karşılaşıyorum sürekli. Sizene diye bağırasım geliyor artık 😂😂 bir de bu sorudan sonra beni korkutmaya başlıyorlar “ bak kolay kolay olmaz çocuğun, neden hemen yapmadınız, hastane köşelerinde sürüneceksinizz”😈
Yasak_elma aynısı sonradan benimde aklıma geldi Ula o an gelsene yapayım işte 😂😂
MonaaRosaa Gözlerin gerçek mi lens mi sinir oluyorum bu soruya
Denizgoz asssla sorulmamasi gereken sorularda top 10′da bu soru 😂😂
MonaaRosaa vallaha ya kendi işlerine niyr bakmıyorlar anlamıyorum 😂
MonaaRosaa üff yapamıyoruz gel öğret desene 😂mum tutarsın😂
MonaaRosaa Kesinlikle her seferinde hayır lens değil demekten sıkıldım 😅😅
JartiyerliKedi haha aslında böyle diyip susturmak lazım bak bir daha sorabiliyorlar mi 😂😂
JartiyerliKedi işsizler çünkü 😂😂 milletle uğraşıyorlar o yüzden, şunun çocuğu var mıymış bu şuna kaçmış mı şu nereliymis kaç yaşındaymış😂😂😂
Denizgoz kendinizi tanıtırken direkt gözlerim lens değil diye başlayın 😂😂😂
MonaaRosaa Ahaahhaha olabilir
Ne kadar maaş alıyorsun? Sen şimdi tam olarak ne iş yapıyorsun ?
MonaaRosaa yaa değil mi neyi merak ediyorsun sanane hadi evet oldu diyelim eee sonrası seni ne ilgilendirir yaaa ben utandım o soruyu bana sorunca 😅
Kaç yaşındasın 2.çocuğu neden yapmıyorsun eşin ne iş yapıyor severek mi evlendiniz daha niceleri 😏😄
MonaaRosaa Cok istiyosan sen kendini anlatırsın karşındaki de isterse anlatır olmasi gereken bu 🙂
MonaaRosaa Yoo yo burası mühim değil gerçek hayatımı kastetmiştim🥰 buradakiler naifler zaten bu konuda 🌿
Pullubiber ay gereksiz insan tipi bunu soran gerçekten