• Muhabbet
  • Uygulama amacını aştı artık!

JartiyerliKedi valla nerdeyse 1 senedir kullanıyorum burayı daha ilk defa o hanfendide gördüm hakaretleri😂😂 popomu silmiyomuşum😂😂 hazmedemiyomuşum @Rouge ciğimede birsürü laf geldide yazık kuzum hanfendilik çizgisinin dışına çıkamadı yine

Akrep çok teşekkür ediyoruzzz haksızlık yapılmaması bizi mutlu etti düşündüğünüz için teşekkürler😍

minionss Uygulamayı rahatça kullanabilmek çok çok önemli 🥰 Hemen hemen çoğumuz şurada kafa dağıtıyoruz. İllaki bozuntuluk yapanlar oluyor napalım 🥲

Akrep işte yazık onlara da bura da insanların canını sıkmaya çalışıyorlar kendi mutsuzluklarıyla

delibirii yaa sen gibi ❤️❤️Bazı insanlar gerçekten şaşırdı bazı düsüncelere cok şaşırıyorum bedduaları vs yani düşünceni söylersin de bu düsünce degil ona cok bile sans verildi post senlik degilse cıkarsın bu kadar basit ya birde ortaya bisey atıyolar yanlısını soyledigimizde bize takıyolar konuyu bambaska yere cekiyolar 🤦🏻‍♀️@minionss

Rouge bahsettiğim o zaten insanı soğutuyorlar bide suçsuzmuş gibi üste çıkmaları yok mu