• Muhabbet
  • Uygulama amacını aştı artık!

Akrep çok teşekkür ediyoruzzz haksızlık yapılmaması bizi mutlu etti düşündüğünüz için teşekkürler😍

minionss Uygulamayı rahatça kullanabilmek çok çok önemli 🥰 Hemen hemen çoğumuz şurada kafa dağıtıyoruz. İllaki bozuntuluk yapanlar oluyor napalım 🥲

Akrep işte yazık onlara da bura da insanların canını sıkmaya çalışıyorlar kendi mutsuzluklarıyla

delibirii yaa sen gibi ❤️❤️Bazı insanlar gerçekten şaşırdı bazı düsüncelere cok şaşırıyorum bedduaları vs yani düşünceni söylersin de bu düsünce degil ona cok bile sans verildi post senlik degilse cıkarsın bu kadar basit ya birde ortaya bisey atıyolar yanlısını soyledigimizde bize takıyolar konuyu bambaska yere cekiyolar 🤦🏻‍♀️@minionss

Rouge bahsettiğim o zaten insanı soğutuyorlar bide suçsuzmuş gibi üste çıkmaları yok mu

minionss sorma birde kendinde olmayan seyleri gelip öğretmeye calısmazlar mı sadece üzülüyorum onlara

JartiyerliKedi off o abla yüzünden pp mi değiştircem yaa benden sonra kaydoldu pp side aynı😂😂 tam benlik pp ydi ama üzülerek değiştiricem galiba. Ben çok postlara müdahil olmuyorum ama bi senedir buralardayım

Rouge ☺️herkesden mantık beklemekte gerekmiyor kuzum genelde akıllarındaki neyse onu savunur onu söylerler haksızda olsalar