Sedefyrs1101 Daha çok küçük bacım elim kadar zaten kime sorsak 3 aylıkken verilir diyo eğitime akşamları eşim uğraşiyo pedine goturuyo ama yok hayvan gidiyo başka biyere yapio

Lagerthaaa saldırgan olması onu yetiştiren insana göre değişir büyüdüğünde zaten ısırmaya çalışmaz sizi korumaya çalışırken bu davranışları gösterir bazen benim kazağımdan tutup zorla salona götürüyor 😂

Deleted11 sürekli bahçede kaldığı için sıkılıyordur büyüyünce saldırganlaşmamış ki hala bebek gibi oyun istiyor ilgi bekliyor

Lagerthaaa tuvaletini yapacağını anladığınız zaman pede götürün pede yaptığı tuvaletini koklatın o zaten buraya yapması gerektiğini zamanla anlayacak eğer vakit ayıramıyorsanız eşinizle konuşun çünkü bu şekilde daha çok zarar verirsiniz köpeğe

dramaqueencnm hayır saldırgan değil, bahçeye de daha 1 2 hafta önce çıkardık. Balkondaydı normalde o zamanda hep ilgi gösterirdik. Şimdi de eşim en az 1 saat bahçede onunla ilgileniyor. 🙃

dramaqueencnm

dramaqueencnm ilgilenemiyorum çünkü oğlum daha 5 aylık onu uyutmak için odasına girdiğimde o salonda kalıyor o sıra yapiyo tuvaletini bugün eşimin kardeşiyle konuştum yine ona gönderecek en az 2 ayı daha var bize gelmesi için :(

Lagerthaaa tuvalet eğitimi alsa bile siz onu dışarı çıkarmazsanız normal olarak tutamayıp eve yapabilir bu sorumluluğu alabilecekseniz eğer bakın

dramaqueencnm canım anlamiyosun galba ben zaten bakamam diyorum eşim ısrar ediyo evde şuan catistik resmen adam benle konuşmuyo ben buraya ne yapabilirim diye soruyorum sen hala bakamazsan alma diyosun

Lagerthaaa hayvanın günahına girme diyorum bende sen beni anlayamıyorsun eşinle konuş sabah akşam çıkartıcaksa hayvanı bakabilecekse baksın bi anlık heves uğruna hayvanın günahına giriyo eşin

Lagerthaaa Ödül ile 😊 Tuvalete götürürdüm kapıyı kapatırdım beklerdim tuvaletini yapsın diye sonra tuvaletini tuvalete yaptığı zaman afferin kızımaaa diye ödül veriyordum köpek maması. Bu şekilde alıştırdım onun dışında oturmayı kalkmayı yatmayı yerde yuvarlanıp dönmeyi o şekilde öğrettim 🤗

Sedefyrs1101 yaaa ne güzel ama ben yapamadım sahipllendiriyoruz yarin gidiyo:( eşimde evi yıktı resmen bu kadr olayi büyüyeceğini düşünmemiştim hiç.

Lagerthaaa bemce evde hayvan hic olmuyor tabi bakanlara saygi duyuyorum bahceli ev olsa bahcede bakardim hele benimde kizim var evde asla istemem gecen bir akrabamiza gittik ondada kopek var kek ikram etti ustunde kopek kili vardi e havada ucuyor kedide ayni sekilde malesef bence esinize soyleyin cocuk var rahat vermiyor diye geri goturur

Kelebek21 dün akşam konuştuk köpeği vericez ama o konuşmadan sonra yüzüme bakmadı birshs hiç. Bu kadar büyüyeceği düşünmemiştim