Deleted11 ohh maşallah tüyü kadar ömrü olsun 🥰
Köpek 🐶
dramaqueencnm canım anlamiyosun galba ben zaten bakamam diyorum eşim ısrar ediyo evde şuan catistik resmen adam benle konuşmuyo ben buraya ne yapabilirim diye soruyorum sen hala bakamazsan alma diyosun
Lagerthaaa hayvanın günahına girme diyorum bende sen beni anlayamıyorsun eşinle konuş sabah akşam çıkartıcaksa hayvanı bakabilecekse baksın bi anlık heves uğruna hayvanın günahına giriyo eşin
dramaqueencnm Amin bütün partililerimizin inşallah ☺️
dramaqueencnm saol yorumun için bı siz hayvanseversiniz teşekkürler
Lagerthaaa hem hayvansever hem veterinerim bu konuda yorum yapmayacağım 🙃
dramaqueencnm sağolun :)
Lagerthaaa Ödül ile 😊 Tuvalete götürürdüm kapıyı kapatırdım beklerdim tuvaletini yapsın diye sonra tuvaletini tuvalete yaptığı zaman afferin kızımaaa diye ödül veriyordum köpek maması. Bu şekilde alıştırdım onun dışında oturmayı kalkmayı yatmayı yerde yuvarlanıp dönmeyi o şekilde öğrettim 🤗
Sedefyrs1101 yaaa ne güzel ama ben yapamadım sahipllendiriyoruz yarin gidiyo:( eşimde evi yıktı resmen bu kadr olayi büyüyeceğini düşünmemiştim hiç.
Lagerthaaa Alıştıysa zor ya ağlar bile
Lagerthaaa bemce evde hayvan hic olmuyor tabi bakanlara saygi duyuyorum bahceli ev olsa bahcede bakardim hele benimde kizim var evde asla istemem gecen bir akrabamiza gittik ondada kopek var kek ikram etti ustunde kopek kili vardi e havada ucuyor kedide ayni sekilde malesef bence esinize soyleyin cocuk var rahat vermiyor diye geri goturur
Kelebek21 dün akşam konuştuk köpeği vericez ama o konuşmadan sonra yüzüme bakmadı birshs hiç. Bu kadar büyüyeceği düşünmemiştim
Lagerthaaa allah yardimciniz olsun ama
bir iki gune gecer tiribi bisey olmaz hep onlarin istekleri olcak degil ya