Deleted11 sigara degil, kek yap 😂😂 ben kek yapacam şimdi, canım çekti 🤣

Sedaa daha dün tatlı yaptım 😂 akşam eşime yaptırırım yarın için 😂😂

Deleted11 benim eşim de yemek yapar bazen ama kek pasta felan yapmaz, yemezde zaten, sevmez. Cocuklarla ben yiyorum yaptigim keki genelde 😁 eşim anca hazır tatlı alır gelir. Dün haberlerde bülent ersoya yapılan baklavadan çam ağacını görünce canım tatlı cekti demiştim, kesin bugün tatli alır gelir 🤣

Sedaa Hazırda alıyor ama gece canı tatlı istedi mi kalkar yapar hiç üşenmez maşallah 😂 benimki 1 2 dilim yiyor gerisini ya iş yerine götürüyor ya apartmandakilere veriyor. Yapmak hoşuna gidiyor sanırım 😂

Deleted11 ah ahh keşke benim eşimde tatlı yapsa 😂 benimki tatlı sevmiyor ya, sevse yapardı belki 😅 bazen akşam cani tatli cektiginde muz doğrayıp üzerine bal döküyor, öyle yiyor, bana da yediriyor 😅🤣

Esmerkiz Ne biliyim ben sigara kullanmadığım için nasil yakılır dökülür pek bilmem 😄 ama doğru söylüyor ya inandım yani yanık belki 😄😄

Sedaa 😂😂😂benimde öyle yakmadığım yer kalmadı

Kahvelii normal bencede neyden şüphelendin ki ,erkekler tuvalette sigara niye içer bilmiyorum ama babam ve kardeşimde iciyolar😂

Ne yani kız adam gidip seni aldatmış aldattığı karıda sigarayla şeyimi yakmış diye düşündün😂ay yok artık doğru söylüyordur be yazık adama acıdım 3 gündüd kolumu yaktım 5 yerden vallaha anam ağlıyor adamı düşünemiyorum

Deleted11 oda birşey mi, her akşam çay içerken fındık ceviz kırıp veriyor ☺😂 adam cocuklarla bana fındık kırmaktan kendi yiyemiyor 😅😅

Kahvelii hic sigara kullanmadim ama eminim cok acımıştır, 😄 yanimda arkadaşim 1 şişe su icmişti, bir kac gün zor konuşmuştu birde 😄😄

Sedaa yaa benim eşimde öyle 😂 ama çok hoşuma gidiyor bizi böyle düşünmesi ☺️😂😂

Kahvelii ay aklıma bişey geldi burda mıydı yada kidste mi ne bi don muhabbeti vardı boşver bacım ya😊🤣

Kahvelii benim eşim de araba sürerken sigara içiyordu izmariti dışarıya atti arka camdan hoop ensesine girdi yandi😂😂