Sedaa Deleted11 ah ahh keşke benim eşimde tatlı yapsa 😂 benimki tatlı sevmiyor ya, sevse yapardı belki 😅 bazen akşam cani tatli cektiginde muz doğrayıp üzerine bal döküyor, öyle yiyor, bana da yediriyor 😅🤣
Sedaa Deleted11 oda birşey mi, her akşam çay içerken fındık ceviz kırıp veriyor ☺😂 adam cocuklarla bana fındık kırmaktan kendi yiyemiyor 😅😅
Kahvelii Esmerkiz Ne biliyim ben sigara kullanmadığım için nasil yakılır dökülür pek bilmem 😄 ama doğru söylüyor ya inandım yani yanık belki 😄😄
Sedaa Kahvelii hic sigara kullanmadim ama eminim cok acımıştır, 😄 yanimda arkadaşim 1 şişe su icmişti, bir kac gün zor konuşmuştu birde 😄😄
papatya_ Kahvelii normal bencede neyden şüphelendin ki ,erkekler tuvalette sigara niye içer bilmiyorum ama babam ve kardeşimde iciyolar😂
JartiyerliKedi Ne yani kız adam gidip seni aldatmış aldattığı karıda sigarayla şeyimi yakmış diye düşündün😂ay yok artık doğru söylüyordur be yazık adama acıdım 3 gündüd kolumu yaktım 5 yerden vallaha anam ağlıyor adamı düşünemiyorum
Defesre Kahvelii ay aklıma bişey geldi burda mıydı yada kidste mi ne bi don muhabbeti vardı boşver bacım ya😊🤣
Kbss Kahvelii benim eşim de araba sürerken sigara içiyordu izmariti dışarıya atti arka camdan hoop ensesine girdi yandi😂😂
Rouge Kahvelii neden süphelendin ki şimdi canım ?alıp seyini mi yakmıs bilerek ?baska neye inanmadın ne olabilir hayal gücümü konusturamadım
Mavisim20 Rouge ya gerçekten dediği gibi olmuştur yada geriye bence tek bi ihtimal kalıyo o da degildir inşallah arabada başkasiyla birşyler yaşayıp üstüne bi sigara yaktiysa o şekilde belki düsmuş olabilir aklıma tek bu ihtimal geldi benimde öyle degildir inşallah tabii🙄