vanily kaç kilosunuz ben kilo verin kilo verin denildi 60 bile gördüm değişen hiç bişi olmadı

Ozlmslm ben aksine zayiftim teshis konuldugunda. 50 kiloydum. cok kilo alamiyorum zaten suan 2 sene oldu ilac kullanali 57 kiloyum. kilo yapmiyor ilaclar. fakat korkuyorum bende bebegim olmaz diye 😔

Ozlmslm inşallah canım. allah her seyden once iyi insanla karsilastirsin da

Alga ya onunda tadı o kadar kotu ki :( icilmiyor her gun mahvetmisti midemi

adm bu tartışmayı sabitledi.

Alga hiç denemedim ama ben kan değerlerin hangilerine bakılmalı onu merak ediyorum

vanily ben de bu ay deniyorum sadece 15 gün kullanılmalı bakalım . İnşşlh olur artk 🙏

Polistik over olduğumu bilmiyordum hamile kaldım 65 kiloyla.
        Sonra düşük yaptım o ayrı bir konu tabi 😔

Bende aynı rahatsızlıktan muzdarip durumdayım, henüz evlenmedim ama çocuğum olmayacak diye korkuyorum, talarusal kullanmasam hiç adet olmayacağım bir ara unutmuşum üç ay adet olmadım çok kötü, her yanım şişiyor. Sadece kadın hastalıkları bölümüne bakıldım ama insüline de bakılması gerektiği söylendi bakılacağım inşallah bir problem olmaz 😖

Piasezen polikistik overlı arkadaşlarım var. Çok şükür çocukları da var. Ben bilmezken 2. ayımda hamile kaldım. Kendine stres yapma lütfen. Ama ihmalde etme tabi.
            Benim hamilelik düşündüğüm zaman doktorum farketti. İlaç falanda vermedi.

Melekgkdemir çok üzüldüm bende 6 aylıkken kaybettim. Sana tavsiyem pıhtılaşma değerine hamile kalmadan önce baktır ve rahim ağzı açıklığınada hamile kaldıktan sonra baktırmanı tavsiye ederim

Ozlmslm sana da geçmiş olsun canım. Rabbim yakın zamanda nasip etsin inşallah.
              Devlet hastanesine gittim. 2-3 düşükten sonra pıhtılaşmaya bakıyoruz dedi.
              Özel 2 bin lira fiyat verdi testlere.
              Haftaya başka bir devlet hastanesi gideceğim. Mecburen yalan söyleyeceğim.