Merhaba arkadaşlar
Ben kendimi bildim bileli polikistik over var. Bu evrede hangi kan tahlilleri yaptırdınız. Ve polikistik over olup kaç kg hamile kalabildiniz?
Polikistik over sendromu
merhaba ben henuz bekarim fakat benimde gecmiyor.. dogum kontrol hapini kestigim zaman adet duzenimde mahvoluyor..
Ozlmslm merhaba benim overkist vardı ama benim 2 çocukdan sonra oluştu. Ve hormon seviyelerimi bozdu tüylenme yaptı yüzümde. Bende salak gibi aldım o tüyleri şimdi sakalla mücadele ediyorum. Şeker yüklemesi kan testi yapıldı bana endokrin bölümüne gitmiştim. Ama doktor bana demişti ki çok şanslısın ki çocukların var bazı kadınlarda olduğu zaman çocuk olması çok düşük demişti. Uzun bir tedavi sonucu oluyormuş
MeryemStKonyar evet malesef bende bir gebelik geçirdim tedaviyle fakat 6 aylıkken kaybettik kızlarımı. Şimdi tekrar bebek istiyoruz hangi kan değerime ne bakılıcaksa bakılsın hiç bişi atlamayım istiyorum
Ozlmslm inşallah rabbim sana da nasip eder. Evlat hasretin bitsin biran önce
MeryemStKonyar inşallah isteyen tüm herkeze nasip olsun
Polistik over olduğumu bilmiyordum hamile kaldım 65 kiloyla.
Sonra düşük yaptım o ayrı bir konu tabi 😔
Bende aynı rahatsızlıktan muzdarip durumdayım, henüz evlenmedim ama çocuğum olmayacak diye korkuyorum, talarusal kullanmasam hiç adet olmayacağım bir ara unutmuşum üç ay adet olmadım çok kötü, her yanım şişiyor. Sadece kadın hastalıkları bölümüne bakıldım ama insüline de bakılması gerektiği söylendi bakılacağım inşallah bir problem olmaz 😖
Naime sağol canım
Piasezen polikistik overlı arkadaşlarım var. Çok şükür çocukları da var. Ben bilmezken 2. ayımda hamile kaldım. Kendine stres yapma lütfen. Ama ihmalde etme tabi.
Benim hamilelik düşündüğüm zaman doktorum farketti. İlaç falanda vermedi.