Ask_hosmus Niye olmasın ki? Aşırı terleyenlerde leke oluyor. Benim eşim ve ailesi aşırı terliyor, ondan biliyorum.
Şeytan işemesi mi please
- Düzenlendi
Marbled ama biz o kadar terlemeyiz ondan biliyorum
Rouge ahahah güldür beni😂😂😂 bizde genelde sandık lekesi derler sandıkta duran şeyler leke olunca şeytan işemiş derler 🤷♀️😂😂
Ask_hosmus hahaha ama belli yani beklemiş bekleyen sey öyle sararıyor havasız yerde .nerden bulmuşlar da seytan tuvalet bulamamıs gitmiş yastıga işemiş .allahım 😂bazen basit mantıklı düşünmek gerek ya .seytanın onun yastıgıyla alıp veremedigi ne bilmiyorum
Rouge ahahhaha aynen😂😂 şeytan: ay tuvalete gitmeye üşendim şuraya işeyiverim🤭😂😂😂 tövbe yaa ay şuan çok korktum acayip hemde 😶
Akrep ahahah o zaman yangın çıkar 😂😂😂
Ask_hosmus 😂😂 valla ne çıkar bilmem
Gif e ateş yazınca poposundan ateş çıkan adamı atacaktım elim varmadı. Ama o geldi aklıma 😂
Akrep ahahhaha ha 😂 çok güldüm gene 😂😂😂 uyyy düşünsene ateş işediğini ne kadar havalı 😂😂
Ask_hosmus krize girdim😂😂sabah yastıgımıza işiyomuş 😂😂korkma onda imkanlar geniş elbet işiyicek yer bulur inancımız seyimiz tam sükür bisey olmaz
Rouge ayy o değil konumuz şeytanın sidiği resmen hesap yapıyoruz 😂😂😂nasıl işer nereye işer diye😶
Ask_hosmus yok ya istemezdim😂 eşim benim tuveletimi pamuk şeker sanıyor hahahahsh yakıştırmıyor öyle şeyler 😂😂
Akrep oha ne diyo peki