Akrep tam prensesin sen, o zaman bu benden sana gelsin YAKIŞIIIIR👑👑👑👑👑💓💓💓😘😘😘

Ask_hosmus bendende sana birsürü kalp gelsin 🥺🥺💛💛💛🌸🌸🌸🤍🤍💜💜🧡🧡💚💚💙💙❤️❤️🌈

Rouge yok ben büyüye inanan birisiyim. Acaba benim gibi yaşayan birileri oldu mu diye sordum ama pek fazla yaşayan olmamış 🙄 ya da buranın kitlesi az. Eminim vardır yaşayan. Ama. Insallah dediğimiz gibi ter veya başka birseydir çünkü aksini bende düşünmek istemiyorum… Yani bu kadar basit düşünemiyorum çünkü biz annemgilin evinde bile 1 günde 7 tane muska bulduğumuz için. Direk aklım oraya gitti. 🤷‍♀️

Akrep insallah kuzum çünkü aksinin olmasını inan istemem.

Akrep o zaman sen peridenin prensesi ilan edildin, 👑😘😘

Rouge bu daha ne ki bize annemler sandığa bir şey koyarken besmele çekip koyun yoksa seytanlar üstünde cinsellik yaşarmış öyle derlerdi Allahim o sarı lekeleri ona yararlandı yani 😂🤷‍♀️

Bsrkaya Allah korusun , korkutma lütfen kendini🥺 evde bakara suresi falan dinleyebilirsin heryeri sirkeli suyla sil temizle. İçini ferah tut, yastıklarınıda yıkamaya ver tertemiz olurlar

Bsrkaya yok canım eskilerin lafı bu bizde de derlerdi ama sonradan öğrendim ki nemli kalıncada oluyormuş. Nemdendir yani

Akrep o yeahhh yerüm😘😘ayak üstü prensesin kız kardeşi oldum 😂😂

Belmirmir genelde sabun koy derler bide bu nem tutucular var ya pakette hani ayakkabıların içinde de çıkar, küçük pakette tuz gibi onlardan aralarına koy istersen

JartiyerliKedi ahahahah bune yaaa😂😂 çok güldüm canım sıkılınca denerim ben bunu😂😂😂😂

Akrep ama çok tatlılar yaa yerim 😍😍 istemsizce burnumu oynattın onlar gibi😂😂😂 ay tavşanın ölmüceğini bilsem alıcam beslicem evde çok tatlı hayvanlar yaa

Ask_hosmus zor oluyor ya. Benim küçükken vardı yürüdüğü yere pıt kakası düşüyordu. Heryere işeyip duvarları kemiriyordu😂😂 kedi al en temizi en güzeli

Bsrkaya canım büyüye bende yok demem ama herseyi buna baglamak olmaz basit seyler yani ter oldugunu sanmıyorum ama seytan işimesi degil yani seyyid bilir misin seyyid tanıdıgın oldu mu hic bilirsen bizde var o.