Akrep tam prensesin sen, o zaman bu benden sana gelsin YAKIŞIIIIR👑👑👑👑👑💓💓💓😘😘😘
Şeytan işemesi mi please
Ask_hosmus bendende sana birsürü kalp gelsin 🥺🥺💛💛💛🌸🌸🌸🤍🤍💜💜🧡🧡💚💚💙💙❤️❤️🌈
Rouge yok ben büyüye inanan birisiyim. Acaba benim gibi yaşayan birileri oldu mu diye sordum ama pek fazla yaşayan olmamış 🙄 ya da buranın kitlesi az. Eminim vardır yaşayan. Ama. Insallah dediğimiz gibi ter veya başka birseydir çünkü aksini bende düşünmek istemiyorum… Yani bu kadar basit düşünemiyorum çünkü biz annemgilin evinde bile 1 günde 7 tane muska bulduğumuz için. Direk aklım oraya gitti. 🤷♀️
Akrep o zaman sen peridenin prensesi ilan edildin, 👑😘😘
Ask_hosmus sende prensesin kız kardeşi 😂 👯♀️👯♀️
Rouge bu daha ne ki bize annemler sandığa bir şey koyarken besmele çekip koyun yoksa seytanlar üstünde cinsellik yaşarmış öyle derlerdi Allahim o sarı lekeleri ona yararlandı yani 😂🤷♀️
Bsrkaya yok canım eskilerin lafı bu bizde de derlerdi ama sonradan öğrendim ki nemli kalıncada oluyormuş. Nemdendir yani
Akrep o yeahhh yerüm😘😘ayak üstü prensesin kız kardeşi oldum 😂😂
Belmirmir genelde sabun koy derler bide bu nem tutucular var ya pakette hani ayakkabıların içinde de çıkar, küçük pakette tuz gibi onlardan aralarına koy istersen
JartiyerliKedi ahahahah bune yaaa😂😂 çok güldüm canım sıkılınca denerim ben bunu😂😂😂😂
Ask_hosmus böyleyiz😂
JartiyerliKedi Ay buydu evett gahahsgah🥵🥵🥵🥵
Akrep ama çok tatlılar yaa yerim 😍😍 istemsizce burnumu oynattın onlar gibi😂😂😂 ay tavşanın ölmüceğini bilsem alıcam beslicem evde çok tatlı hayvanlar yaa
Akrep öf 😂recep ivedik gelxi aklımA
Ask_hosmus 🥺ben çok pis kokttuklarını duydum kuzu
Ask_hosmus zor oluyor ya. Benim küçükken vardı yürüdüğü yere pıt kakası düşüyordu. Heryere işeyip duvarları kemiriyordu😂😂 kedi al en temizi en güzeli