Semanur21 Merveyldrm haklısın canım bende çok baya çok stres yaptım ama stres yapmamın en çok sebebi de bende çikolata kisti var ondan çok korktuğum için çok stres yaptım bu ay diğer aylara göre hiç takmadım aslında benim takmam artık elimde değil 6 aydır evliyim ve evlenir evlenmez yurtdışına geldim ailemden uzak ve evlendiğimden beri geceleri hiç uyuyamıyorum uyku beni çok zorluyo bazen sabah 9 oluyo öyle uyuya kalıyorum bütğn dengem alt üst olmuş ve bu beni çok zorluyo bende korkuyorum bunların ğstüne bebeğimde olmasa diye o yüzden çok stres yaptım tabi allahın elinde hiç zamanında ilişkiye girmesen bile allah için hiç zor değil nasip ederse herşekilde eder napalım insanız bizde korkmadan düşünmeden edemiyoruz allah isteyen herkese hayırlı olanı nasip eder inşallah insan bilmiyo insan için ne hayırlıdır
Merveyldrm Semanur21 Bende aynennn aynı şeyleri yaşadım ve hala yaşıyorum.Benim korkmamın sebebide şu adetlerim düzensizdi hep sonra basit iki kist oluşmuştu bende adet olmadım üç ay sonra kistler eridi doktor dedi yumurtlaman falan çok güzel sorun yok dedi ama işte hep içimde bi korku ve endişe var acaba diye bu beni çok yıpratıyo sorun yok denmesine ragmen yine de işte.Bende yurtdışına geldim sorunlar yaşadım.Psikolojik olarak çok yıprandım.Eşimle ben çokkk istiyoruz bebek ama şunu anladım ne zaman istemeyi bırakıp Allaha bırakırsan oluyo çevremde hep öyle oldu.Bende artık öyle yapmaya karar verdim.Kafama takıyorum daha altıncı ay insanların senelerce olmuyo birden oluyo neden olmasın ki böyle düşün ve kendini yıpratma
Semanur21 Merveyldrm tabiki öyle yok bıraktım zaten artık ama şöyle bili var ki benim kaldığım yerde istediğin zaman doktora bile gideniyorsun iki kere acillik oldum kistim patladı muayene bile etmediler bu beni korkutuyo ağrı kesiciyi ağzıma tokuşturup gönderiyorlar bundan endişe duyuyorum tedavi olamıyorum istediğim gibi ondan biraz endişeliyim yoksa artık düşünmüyorum allah ne zaman nasp ederse o zamandır tabiki insan elinden geleni yapacak hadisi şerif vardır biz insanın kaderini çabasına göre kıldık diye bizde elimizden geleni yapacağız gerisi allahın takdiri
Merveyldrm Semanur21 Doğru benimde aynı acile gitmiyorum hiç.Direk kendi doktorumdan termin alıyorum.Sende öyle yap bi tane kadın doğum doktorun olsun sabit.Ona git bi sorun oldugunda arıyo eşim en yakın tarihe randevu veriyolar acil oluncada direk gidiyorum.Bi tane branştan bi tane doktorun olsun sabit.Yoksa Allah korusun bişey olsa acile falan gitme üç saat boşa bekler ağrı kesiciyi verir yollarlar.Dişçin kadın doğumcun ev doktorun hepsi ayrı olsun gidip kaydol en iyisi
Semanur21 Merveyldrm canım burası öyle illet bi yer ki kayıtlı olduğum şehirde doğru düzgün doktor yok diğer şehirlere doktora gidebilmen için burdaki sevk vermesi şazım zaten burda devamlı gittiğim biri var ama tınlamıyo çikolata kistim var kaçtır gidiyorum hiö muayene bile etmiyo gerek yok diyo en son gittiğimde tarile girmişti onlar arayıp randevu vermeden gidemiyorum
Merveyldrm Seraymesut35 tabikide bende aynı stresi yaşıyorum ama doğru olan bizim için stres yapmamak çünkü bakıyorum stres yaptıkça olmuyo benim için iyisi stres yapmamaksa elimden geleni yapmaya çalışıyorum bu ay fazla düşünmedim kafa dagıttım mesela reglime üç gün var diye bi tek şuan düşünüyorum biraz Allah hakkımızda hayırlısını versin ♥️
Aslican Seraymesut35 siz hiç doktora gittiniz mi? Bi düzensizlik var gibi belki hormonlardan kaynaklıdır. Eğer kürtaj olalı 6 ayı geçtiyse ve hala bebek olmadıysa bakıyolar çünkü bi problem varmı diye
Semanur21 Seraymesut35 valla adette olabilir bilemedim ki benmde kaç gün çnce leke oldu az çnce gittim sanki yine leke var galiba adet oluyorum bende zaten oazartesi olmam lazım günüm
Arzum94 _STZ_ailesi inweAllAh olur canim men 5gun qabag yoxlamiwdim cixmiwdi mence tez dollenmeden gec dollenmeden aslidi ama en yaxwisida qan analizidi AllAh xeyirli ovladlar nesib etsin inweAllAh