Merveyldrm Semanur21 Doğru benimde aynı acile gitmiyorum hiç.Direk kendi doktorumdan termin alıyorum.Sende öyle yap bi tane kadın doğum doktorun olsun sabit.Ona git bi sorun oldugunda arıyo eşim en yakın tarihe randevu veriyolar acil oluncada direk gidiyorum.Bi tane branştan bi tane doktorun olsun sabit.Yoksa Allah korusun bişey olsa acile falan gitme üç saat boşa bekler ağrı kesiciyi verir yollarlar.Dişçin kadın doğumcun ev doktorun hepsi ayrı olsun gidip kaydol en iyisi
Semanur21 Merveyldrm canım burası öyle illet bi yer ki kayıtlı olduğum şehirde doğru düzgün doktor yok diğer şehirlere doktora gidebilmen için burdaki sevk vermesi şazım zaten burda devamlı gittiğim biri var ama tınlamıyo çikolata kistim var kaçtır gidiyorum hiö muayene bile etmiyo gerek yok diyo en son gittiğimde tarile girmişti onlar arayıp randevu vermeden gidemiyorum
Merveyldrm Seraymesut35 tabikide bende aynı stresi yaşıyorum ama doğru olan bizim için stres yapmamak çünkü bakıyorum stres yaptıkça olmuyo benim için iyisi stres yapmamaksa elimden geleni yapmaya çalışıyorum bu ay fazla düşünmedim kafa dagıttım mesela reglime üç gün var diye bi tek şuan düşünüyorum biraz Allah hakkımızda hayırlısını versin ♥️
Aslican Seraymesut35 siz hiç doktora gittiniz mi? Bi düzensizlik var gibi belki hormonlardan kaynaklıdır. Eğer kürtaj olalı 6 ayı geçtiyse ve hala bebek olmadıysa bakıyolar çünkü bi problem varmı diye
Semanur21 Seraymesut35 valla adette olabilir bilemedim ki benmde kaç gün çnce leke oldu az çnce gittim sanki yine leke var galiba adet oluyorum bende zaten oazartesi olmam lazım günüm
Arzum94 _STZ_ailesi inweAllAh olur canim men 5gun qabag yoxlamiwdim cixmiwdi mence tez dollenmeden gec dollenmeden aslidi ama en yaxwisida qan analizidi AllAh xeyirli ovladlar nesib etsin inweAllAh