Merveyldrm Seraymesut35 tabikide bende aynı stresi yaşıyorum ama doğru olan bizim için stres yapmamak çünkü bakıyorum stres yaptıkça olmuyo benim için iyisi stres yapmamaksa elimden geleni yapmaya çalışıyorum bu ay fazla düşünmedim kafa dagıttım mesela reglime üç gün var diye bi tek şuan düşünüyorum biraz Allah hakkımızda hayırlısını versin ♥️
Semanur21 Seraymesut35 valla adette olabilir bilemedim ki benmde kaç gün çnce leke oldu az çnce gittim sanki yine leke var galiba adet oluyorum bende zaten oazartesi olmam lazım günüm
Arzum94 _STZ_ailesi inweAllAh olur canim men 5gun qabag yoxlamiwdim cixmiwdi mence tez dollenmeden gec dollenmeden aslidi ama en yaxwisida qan analizidi AllAh xeyirli ovladlar nesib etsin inweAllAh
BeyzaNurYiit Kızlar ben 5 aylık evliyim ve bu ay korunmuyorum artık bebek istiyoruz yumurtalığın hangi ayı çatlama zamanı ben pek bilmiyorum birilerine sorsam kafam akla tukla oluyor
Seraymesut35 Semanur21 valla karnım ağrıyo soğan kuru yapio içiyorum iyi geliyor adetten 15 gün icin de devam edecegim