_STZ_ailesi inweAllAh olur canim men 5gun qabag yoxlamiwdim cixmiwdi mence tez dollenmeden gec dollenmeden aslidi ama en yaxwisida qan analizidi AllAh xeyirli ovladlar nesib etsin inweAllAh
Yeni Hamileler.
Semanur21 valla karnım ağrıyo soğan kuru yapio içiyorum iyi geliyor adetten 15 gün icin de devam edecegim
Semanur21 benimki adet ama 3 4 gün erken geldi neden acaba
Selam kızlar.Bir tartışmayı nasıl silebilirim burdan?
Seraymesut35 soğan kürü iyi ama bence bi doktprada görün
Semanur21 ocağın 31 de canım
BeyzaNurYiit bak canım benim adet döngüm 29 adetinin birinci gününden hesaplayıp bi dahaki ayın adetin ilk gününe kadar olan süre yumurtlamam ise benim adetin ilk gününden sayıp 15nci gün benim yumurtlamam oluyo seninde döngüne bağlı internette bakabilirsin buna ama adet döngünden emin olman lazım
Semanur21 yok adet sancısı için ilk kez gördüm böyle hamile kalani
Seraymesut35 adet sancısı için ben kekik suyu içiyorum anında kesiyo sancıyı
Semanur21 benim normalde olmuyordu ama ara ara oluyo
Seraymesut35 valla benim baya oluyor kistim var ya ondan çok ağrı yapıyordu bana kekik suyu içtim mi anında bırakıyordu
Semanur21 bundan sonra aklıma yapmicam allah verirse sagliklisoni versin
Seraymesut35 aynen öyle amin cümlemizin inşallah
Semanur21 kafaya takmiyalim
Semanur21 acayiplik tir ki bugün 5nci gün adet sanki azalacağına fazlalaştı midem çok kötü ya alttan karin al5i çok sanciyo
Semanur21 bi garip ben miyim acaba adet bitiminde kanama çoğaldı nedir bu ya anlayamadim sizce neden oldu
Seraymesut35 senin adetlerin düzensiz bence o kirli kanı atman lazım
Semanur21 düzenli ama bu sefer 28 günden 3 gün önce geldi ve bugün bitmesi gerekirken çoğaldı doktorum birine sordum birikmiş o yüzden geliyor dedi
Seraymesut35 bencede birikmiş