Nasibacva merhaba bende bir zamanlar sizin gibi bekliyordum ben evleneli 3 yıl oldu 1 buçuk yıl bekledim her ay test yapardım acaba hamile miyim diye çok istiyordum ama her test yaptığımda negatif çıkıyordu haliyle bende çok üzülüyordum ağlıyordum artık ümidim tam bitti derken çok şükür ki rabbime 1 buçuk yıl sonra hamile kaldım tam umudumun bitti yerde benim çocuğum olmayacak dediğim yerde rabbim bana dünyanın en güzel hediyesini verdi😊❤test yaptım 5 gün gecikmişti adetim eczaneden test aldım ama yapmadım her zamanki gibi negatif çıkacak diye 1 2 gün daha bekleyeyim öyle yapayım dedim annem ısrar etti yapmam için sonra yaptım ve idrarımı damlatır damlatmaz 2 çizgi oldu haliyle bende göz yaşlarına boğuldum 😅 evvelsi gün hastaneye gittim doktor 1 ay 4 günlük hamilesin dedi doktorun yanından çıktım yine göz yaşlarım sular seller gibi akıyor benim hamileliğim biraz zor geçti şükür rabbime🙏bebeğim biraz inatçı çıktı ve beni 42.haftaya kadar bekletti ben ilk başından beri normal istedim doğumu allahıma şükürler olsun ki rabbim de bana o gücü verdi ve 42 hafta sonra oğlum efe'mi kucağıma aldım kimisi korkar sezaryan ister tmm bende korktum ama hem benim hem bebeğinin sağlığı için normal doğumu istedim ve çok şükür başardım demem o ki rabbim inşallah hayırlısıyla sizlere de evlat vericek bebeğim şimdi 7 aylık çok şükür rabbime diyorum şimdi bana dünyada verebilecek en büyük hediyeyi verdi allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah ben şimdi umudun bittiği yerde mutluluk başlar diyorum.🙏❤👪👶🏻