Tazeannee Lavinia_ Ay ne güzel,çok hoş bir rahatlık olmalı o pürüzsüzdük hissiyatı. Darısı bana ve isteyen tüm kadınlara ☺️
Lavinia_ Tazeannee evet sakın İpl cihaza gitmeyin ağda gibi o ay temiz oluyorsunuz sadece yani bitirmiyor asla
_Miniktirtilinannesi_ Lavinia_ merhaba IPL açılimi nedir öyle oldugunu nasıl anlarız ne dersem cevap almış olurum 🤗
User-123 Tazeannee alexandrite gidiyorum 1 seans 1 kontrol gittim tüylerinde yarı yariya azalma var aslında kıl renginize bağlı alexandrite daha koyu kıllarda iyi sonuç veriyor diod ise sarı tuyluler için siz kıl renginize göre gitmelisiniz
Tazeannee User-123 benim de tüy rengim siyah sizin dediğiniz şekilde de mantıklı,işin içine bir girebilirsem inşallah araştırırım yine inşallah . Çok teşekkür ederim
Defnee Tazeannee Ben beyaz tenliyim alexandrite yaptırıyorum . Ama bitiş için diode düşünüyorum. Kıllar inceldikçe alexandrite görmüyor çünkü
Tazeannee Defnee ben de kumralım tüylerim de siyah muhtemelen bana da o iyi gelir gibi düşünüyorum. Çok teşekkür ederim
Cikolatalipankekk Tazeannee alex kalın tuylerde etkili diot ince diye biliyorum .. ben once alex yaptirdim birkac seans tüyler incelince diot yaptırdım.. bebegim 2 aylik biraz büyüsün devam etmek istiyorum
Tazeannee Cikolatalipankekk Evet ben de böyle çok duydum.Parça parça oluyor mu acaba ? Ara verdiniz sanırım
Cikolatalipankekk Tazeannee evet 5-6 seans gitmiştim hamile kalınca bıraktım ama çok faydasını gördüm yok denecek kadar azaldilar sadece genital bölge tekrar çoğaldı hormonlar heralde☺ bebis 6 aylik olduktan sonra devam etmeyi düşünüyorum
Tazeannee Cikolatalipankekk 5-6 seans dediğiniz 5-6 ay mı oluyor acaba ? Yani her ay 1 seans mı görüyoruz ?
ipeksi Tazeannee Evet her ay bir seans benim gittiğim yer adet bittikten dört gün sonra gel diyor diode lazer kullanıyor ve 8 seans
Cikolatalipankekk Tazeannee yani bir ay sonraya randevu veriyorlar ama benim bir ay sonra kıl kökleri tam çıkmıyordu ben hepsi çıksın diye iki ay felan bekliyordum anca geliyordu
Cikolatalipankekk Tazeannee kendinize yapacağınız en büyük yatırımlardan biri diye düşünüyorum 💁♀️💁♀️
Lavinia_ _Miniktirtilinannesi_ Merhabalar 🌸 İpl cihazlar da maalesef ki sonuç alamasın anlamak da salın üzme da çok kolay size çimdi resim atıcam farkı zaten anlarsınız ☺️