2bebelianakurt 28 yaşındayım 3,5 senelik evliyim 4 buçuk aylık tatlı mı tatlı maviş gözlü bir kızım var☺️ Almanyada doğdum büyüdüm okudum evlendiğimden beri istanbuldayım burada da bir iş hayatım oldu sonra hamile kaldım ve bıraktım☺️2-3 aya almanyaya taşınacağız allah nasip ederse kızımızın geleceği için🙏🏻

Morvyy en güzeli cnm kaç kurtulun valla nasıl gitceksiniz sen oranın vatandaşı oldugun için mi bizde istiyoruz ama artık zor diyolar

2bebelianakurt evet oranın vatandaşıyım kızım istanbulda doğdu ama oda vatandaşlık aldı eşimde kızım dan dolayı gelecek o konuda şanslıyız. Başka nasıl gidilir bilmiyorum bir çok kişi meslekten dolayıda gidebiliyor mesela😕

26 yaşındayım 7. Senenin içinde evliyim 3 yaşında bir tane oğlum var ❣️ Ankara’da yaşıyorum. En hasret kaldığım şey ne diyeceğim bir şey yok sayılır ama arada kendime vakit ayırmak istiyorum. Lise mezunuyum, evlenmeden önce üniversite sınavına girdim denemek için istediğim şeyi kazandım ama eşim ile tanışıp evlenme durumuna girince ne yazıkki olmadı eşim istemedi. En nefret ettiğim şey ise riyakarlık 😬

Redrouge en güzeli gez toz evlen ben ne varsa acele ettim evet esim cok iyi her konuda yardımcı olur ama ne yazık ki gençliğimi doya doya yasamadım inşallah cocuklarım az büyüsün o zaman gezmek istiyorum bende

2bebelianakurt inşallah canım ama şuan eminim ki çok bunalmissindir ☺️ Bebeklerin bir buyusun tozu dumana katarak gezersiniz insallah . Benim de bu şekilde hayallerim var fakat ilk önceliğim kesintisiz bir uyku 😍

• [silindi]

29 yaşındayım🤗 3 yıl görüşerek büyük aşkla evlendik eşimle 💕 bir aylık evladım var . Anne olmak mükemmel bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 Üniversite mezunuyum ama çalışmıyorum eşim istemediği için ☺️
            En sevmediğim şey yalakalık .

[silindi]

Allah bagıslasın cnm benim rabbim acısını göstermesin saglıklı sıhhatli büyüt inşallah 🙏😊

Büyürken kimseyi dinleme sadece doktor ve ic güdüne güven 👌

2bebelianakurt 23 yaşındayım 17 aylık bir kızım var çok şükür 🤲❤️ bizde severek 21 yaşında evlendik. Eşimle 17 yaşımda tanıştım. Konya’da oturuyorum.
              🌸 En hasret olduğum ailem ❤️
              🌸 En nefret ettiğim yalan, iki yüzlü arkadan vuran insanlar✔️