Ask_hosmus Aynen bir aydır çok az uyuyorum haliyle o süre boyunca aç kalıyorum ve oğlumla ilgileneyim derken kendimi çok ihmal ediyorum😥
Kilo aldıran yiyecekler!
Akrep Haklısın bi araştırma yapayım o konuda🙏
Capkinkedi 1.5 yılda 25 kg almış biri olarak söyleyeyim. Bol yağlı,salcali bir makarna yapardim . Önce makarnayı yer kalan yağa beyaz ekmek banardim. Gece kalkıp yarım kg baklava yerdim. Ve ya cici bebe + süt .Yani bu tarz insan dışı şeyler . Şuan böyle değilim tabiki ama eminim kilo almak vermekten daha zor . İlk öncelik mideyi genişletmek olması lazım .
Redrouge teşekkür ederim şimdilik bunu yapmaya çalışıyorum benim de aklıma ilk bu gelmişti inşallah işe yarar🙏
Capkinkedi biz anneler herşey den feda ediyoruz ❤️
Capkinkedi Senelerdir kilo alamiyorum yani kendimi bildim bileli. Ne yaptıysam işe yaramadı geceleride sürekli yerim ama fayda etmiyor bende burda bekleyeyim belki isime yarayan bisey olur
Akrep iskence gibi de geliyordur o yediklerin sana canim . Kilo almak gerçekten çok zor . Üniversite zamanları bır arkadaşım hoslandigi çocuk balık etli seviyor diye kilo almak için yapmadığı kalmamıştı . Midesi bulana bulana sürekli bir şeyler yiyordu ama ayda 1 kilodan fazla alamamıştı . Ben kızın o yediklerini yesem kesinlikle obezite olurdum . Yapi meselesi işte bu da 🙄 anam sulalemde 70 kg altı insan yok . Doğan bebekler bile 5 kg altında doğmuyor 😂
Capkinkedi Tarif bilmiyorum ama cips hamur isi tatli gibi şeylerle kilo alayım derken sagligindan olma derim. Ciddi sıkıntılar yasayabilirsin. Diyetisyenlerin sosyal medya hesaplarinda sağlıklı kilo almayla ilgili bilgiler oluyor genelde onlara bi bakabilirsin.
Capkinkedi kız bu öneriler ne şok oldum 😳 sağlıklı kilo alman için uyku düzenini oturtman lazım proteini yüksek içerikler yemen lazım kilo almada en önemli besin protein kızartma şerbetli tatlı yağlı şeyler boş enerji olarak geçiyor ceviz sütlü tatlı tahin gibi şeyler yemen lazım
Akrep aynıyım bende 168 boy 53 kiloyum düşününce manken gibi fizik dersin ama bakınca öyle olmuyo ya yüzüm aşırı zayıf vucüt kitle endeksine göre hesapla sam rahat 55 60 ı görmem lazım ama alamıyorum akşam yatmadan önce acıkıp Makarna yediğimi de biliyorum sabah poaça öğlen gene hamur işi ama yok
Capkinkedi uyumadan önce her gece cicibebe süt muz ezip ye canım işe yaradı tanıdığım kişilerde
Nazen deniycem çok teşekkür ederim 🥰
Capkinkedi ay hiç bi zaman derdim kilo almak olmadı hep vermeye çalıştım sorunuzun cevabını bilmiyorum bana su bile yarıyor
Babybaby balık etli olsam hiç fena olmazcılardanım ben😅
Capkinkedi her aksam yatmadan iki saat once yemekten sonra tabi
1 su bardagi yagli sut
1 tane orta boy muz
5 6 cici bebe
1 kasik bal
4 5 ceviz
4 5 badem
Bi kasik fistik ezmesi
Blendardan gecir her aksam ic duzenli yaparsan haftada 1 kilo zaten kesin fazlasini almakta senin elinde kesin dene diyetisyen onerisidir
Onebaby çok teşekkür ederim deniycem🥰
- Düzenlendi
Ya bende yana yana vermeye calısıyorum valla ne güzel almamak habire ye işte ne güzel gece yatmadan bir ekmeğe sandiviç yap sabah sucuk lı yumurta 1 ekmekle😂😂😂😂😂 öğlen patates kızart akşam pizza 🤣🤣🤣🤣🤣ne var kız almakta ben mutfağın önünden geçsem alıyorum🤣🤣🤣
Capkinkedi bende öyleyim özellikle bu ara 55 tim 50 ye düşmüşüm bebegim var emziriyorum birde 7 yasında oglum. Küçük gece gündüz hiç uyumaz büyük cok hareketli zar zor yemek yiyorum hele de cocuklar hastalansın ki sürekli hastalar daha kötü oluyorum yesem de kilo alamıyorum macun lar pekmez ler ilaçlar neler denedim kilo almak için alamıyorum
Dygszhsrt çocuk olunca işler değişiyor işte. Bütün enerjiyi onlara harcıyoruz🤷🏻♀️