TombulHatun dimi sonuçta leylekler getirmedi çocukları😂😂
Doggy pozisyon
Oglusumm pozisyondan kaynaklı bence popo daha yukarda belin dahada aşağıda olursa acımaz
Akrep benm canm acıyor ya nedense😀
Akrep kesinlikle 😘
Akrep bu bacakta yalnız değilsin tekini atıyorm ama ikisi olmuyo eşimde istiyo ama bakıyo ben yapamıyorum bırakyo 😂
Lavinia_ ay neymiş ya eşimin çok istediği ama benim bi türlü ikisini atamadığım pozisyon 🙈
Menekseyapragi @Akrep
İlk ve son tuyom du bu 😂😂
Bacak atdığın zaman kendini geri çek ilk önce birde belinin altına yastık koy bacağını oturtuğun zaman eşin kendine çeker seni 🙈🙊🤭
Menekseyapragi doggy de de yata bildiğince kendine yere yatır ağrı bilmezsin o zaman ☺️
Oglusumm uzun 🤫
Akrep sanırım, galiba, olabilir neyse hayırlısı 🙊😁
Oglusumm bende hiç sevmiyorum acı diyemem tam ama kasıklarım ağrıyor bir gün boyunca hala oradaymış gibi😢 en sevdiğim kovboy kucak ve bacak omza çok açık oldu sanırsam🤭
Lavinia_ deneyeceğim teşekkür ediyorum 🥰 yalnız doggy de sıkıntı yok bu bacaklarımın ikisini atamadığım pozisyon harici diğer hepsi dewamke 🤭😁
deleted77 uzunluktan kasıt kaç cm 🤭😬
Orange-woman kucağı istiyorum ama yapamıyoruz ritim tutmuyo yoruluyo hemen🥴😄
Kocam doggy pozisyonunu çok seviyor ama biraz sert davranıyor yaparken kalcalarimi tokatlıyor zevk aldıkça dahada sert vuruyor biraz canımı acıtıyor ama çok zevkli oluyor 😋😋
Oglusumm poponuz yukarda olsun kalın bir yastığa ya da yatak başlığına sarılın o zaman acımıyo popo yukarda kafa aşağıda olması lazım ben de hep arkaya bakmaya çalıştığım zaman ağrı girer 😂
Oglusumm duvara yaslanarak yapın bence 🤭 o zaman daha az yoruluyo insan