Akrep Akrep belinin altına yastık al öyle dene alışınca güzel oluyo hafif acı ama tatlı acı 😂 aştım kendimi bu gece 🤭

Akrep tabiki tamamen girersem sıkıntı zaten susturamazsınız 😂😂😂

Akrep o pozisyonu 3 yıldır bende yapamıyorum çok canım yanıyordu ama 1 senedir yapıyorum eşim dizlerime yakın tutuyor bacaklarım omuzlarında bende hafif popomu yukarıya kaldırıyorum acayip zevk veriyo çıldırıyor insan 😂her pozisyonun kendine özgü bir şekli varmış onu anladım 😆

Oglusumm biz çok seviyoruz doggyi püf nokta dizlerinin üzerinde kollarını iyice öne uzat kafanı yatağa yasla popoyu iyice kaldır beli iyice kır tamamdir bizde deneye deneye 😇😉

Akrep bu bacakta yalnız değilsin tekini atıyorm ama ikisi olmuyo eşimde istiyo ama bakıyo ben yapamıyorum bırakyo 😂

Oglusumm bende hiç sevmiyorum acı diyemem tam ama kasıklarım ağrıyor bir gün boyunca hala oradaymış gibi😢 en sevdiğim kovboy kucak ve bacak omza çok açık oldu sanırsam🤭

Lavinia_ deneyeceğim teşekkür ediyorum 🥰 yalnız doggy de sıkıntı yok bu bacaklarımın ikisini atamadığım pozisyon harici diğer hepsi dewamke 🤭😁

19 gün sonra

Kocam doggy pozisyonunu çok seviyor ama biraz sert davranıyor yaparken kalcalarimi tokatlıyor zevk aldıkça dahada sert vuruyor biraz canımı acıtıyor ama çok zevkli oluyor 😋😋