Benim goguslerimde buyuk emzirme doneminde iyice sarkti. Spor da yapiyirum da yok faydasini gormedim uzun sure yalsam belki olur. Boyum da kisa kotu duruyir soyle 80b osla ne güzel olurdu😌
Çuçularrr 😢
Buzlulimonatam kız bende diyorum ilk evlendigim haline gelsin küçük olsun🤣🤣
Buzlulimonatam ay benim sağ göğsüm daha sarkık sola göre. Sol daha iyi duruyor tabi eski hali daha taştı. Ben beğenirdim göğüslerimi. Şimdi bakınca moralim bozuluyor. Eşitlenir mi acaba sütten kesince. Nene göğsü gibi sağ taraf.
- Düzenlendi
Buzlulimonatam oğullarım emdi emiyor sarktı varsın onlar emsinde sarksın hiç sorun etmiyorum zaten ben ve esimden Baska kim görecek oramı buranı ne eism nede ben rahatsız olmuyoruz esime Bi kere zarf attım hatta gögüslerim eskiden ne kadar güzeldi suan cok sarktı dedim sen yavrularını doyurdun besledin o nasıl laf demişti saolsun testten gecti 🥰😂😂
Mirinda sporla bile tam toparlanmıyor bence azıcık o da yetmez ki bana ☹️
Redrouge yaa bende büyük göğüs seviyorum şöyle gecelikte bile dolgun belli etsin istiyorum eşimi ikna etsem estetik olacam da adam izin vermiyor
Mavisim20 hahaaaa Allah seni ga 😂😂😂
alonedark bende isterim dik olsun dolgun olsun her biri portakal gibş taş gibi olsun hepimiz istiyoruz biz kimiz kadın ne istiyoruz bütün çucular 😂😂😂😂Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻
Buzlulimonatam ahahah benm geceliklerde sadece ucunu kapatıyor çok da büyük isteme 😂😂
TombulHatun iş o boyuta gelmiş aşmışsın kendini seeenn 😂
bittercikolata yok canım sütyenle alakası yok bende hep sütyen kullandım fazla emzirmedim de sadece bir kaç ay ama yok suyu çekildi
Buzlulimonatam kesinlikle üzerime tanımam bu konuda 😂 insan gögüsü yukarı aşağı sağa sola filan sallanır dimi ben daire çevirebiliyorum 😂😂😂
Saricivciv yaa bir kaç kişide kidste emzirmeye engel değil demişti ya kocamı kandıraam bende gidip estetik olucam da düşünüyorum kocama apandisit ameliyatı olucam diye hastaneye yatıp göğüslerimimi büyütsem acaba sorarsa da doktor yanlışlıkla orayı ameliyat etti derim 🤦🏼♀️😂
incilikaftan hahaaa 😂
TombulHatun hahaaa 😂😂😂en sonunda kocamı kandırıp yatıcam hastaneye olmuyor yoksa 🤦🏼♀️
Popy_ o türleri ıslak odunla dövmek istiyorum 😢
Buzlulimonatam benim koca benden çok istiyor estetiği emzirme bitsin inşallah yapıcam ben 😂
aydrm ya niye istemezler anlamam ki sanki onlar için yaptırıyoruz bir kere kendimiz için yaptırıyoruz biz dekolte de gecelikte dolgun dolgun dursun istiyoruz 🤦🏼♀️
taricat yaa kıyamam benim ki biraz büyük eşim beğeniyor ama ben hiç sevmiyorum yaa
ads diğerine de südyene pamuk doldur eşit dursun 😅