• +18
  • Çuçularrr 😢

incilikaftan hayat bana kötü tecrübelerle kendimle barışık olmayı öğretti 😄 ameliayat olacak kadar var mısın be kuzum bende onu düşündüm da çok kötü sonuç alanda var korkuyorm

TombulHatun ahahahahah çok güldüm 😂😂 kıyamam çocuğa 😂😂 benimkiler büyük ama Küçüldü emzirdikten sonra, ilk doğum yaptığımda büyüktü, eşim çocuk boğulmasın demişti, baya dalga geçti o benimle 😂😂

Buzlulimonatam o memelerin ben adını koydum sıkılmış portakal değil su balonu 😅😅😅 eski halini özledimmm bide emzirdiği halde sarkma yaşamayan nadir türlerde var 😅

Buzlulimonatam yaptırmayı çok istiyorum kendim için ama eşim o kadar sert tepki gösteriyor ve asla affetmem seni vs tarzından konuşuyor ki anlamak mümkün değil asla yaptırmamı istemiyor ama bende mutlu değilim böyle kadın gibi hissedemiyorum eksik gibi hissediyorum

Buzlulimonatam Emzirme döneminde biraz büyümüştü portakal kadar olmuştu en azından şimdi eski halinden daha da küçük mandalina kadar kaldılar 75 beden bile dolmuyor param olsa silikon taktiricam . Psikolojikmen çok yıpratıyor beni kendimi yetersiz hissediyorum eşime karşı da 🥺