incilikaftan TombulHatun Yaa yerim seni 😂❤️ kendinle barışık olman çok hoş, bende şu 1 aydır kiloya taktım ameyliyat olmak istiyorum.
Elzi TombulHatun Ay canm vallaha okudum yazdıklarını aklıma geldikçe deli gibi kndi kndime gülüyorum Allah iyiliğini versin ya 🤣🤣
TombulHatun incilikaftan hayat bana kötü tecrübelerle kendimle barışık olmayı öğretti 😄 ameliayat olacak kadar var mısın be kuzum bende onu düşündüm da çok kötü sonuç alanda var korkuyorm
TombulHatun Ask_hosmus ya öyle değil işte kızım bile emerken memeleri yukarı kaldırıyor eliyle yavrm onada üzülüyorum 😄😄😄
Ask_hosmus TombulHatun ahahahahah çok güldüm 😂😂 kıyamam çocuğa 😂😂 benimkiler büyük ama Küçüldü emzirdikten sonra, ilk doğum yaptığımda büyüktü, eşim çocuk boğulmasın demişti, baya dalga geçti o benimle 😂😂
TombulHatun Ask_hosmus benim bekarkendd büyüktü eşim diyoki büyük gögüs severim ama bu kadarını ben nile beklemiyordum 😂😂😂😂
Buzlulimonatam TombulHatun benimde azıcık dolgun gil olsalar yeter duası yok mu acaba yaa etsek kabul olmaz mı
Buzlulimonatam TombulHatun hahaaa 😂😂😂en sonunda kocamı kandırıp yatıcam hastaneye olmuyor yoksa 🤦🏼♀️
Popy_ Buzlulimonatam o memelerin ben adını koydum sıkılmış portakal değil su balonu 😅😅😅 eski halini özledimmm bide emzirdiği halde sarkma yaşamayan nadir türlerde var 😅
aydrm Buzlulimonatam yaptırmayı çok istiyorum kendim için ama eşim o kadar sert tepki gösteriyor ve asla affetmem seni vs tarzından konuşuyor ki anlamak mümkün değil asla yaptırmamı istemiyor ama bende mutlu değilim böyle kadın gibi hissedemiyorum eksik gibi hissediyorum
Buzlulimonatam aydrm ya niye istemezler anlamam ki sanki onlar için yaptırıyoruz bir kere kendimiz için yaptırıyoruz biz dekolte de gecelikte dolgun dolgun dursun istiyoruz 🤦🏼♀️